Jégkorong

2017.02.14. 21:32

A legjobbak között

Székesfehérvár – Európa legjobb hokivárosai között van Székesfehérvár. A kanadai Flight Network utazási blog egy többhónapos kutatás során összeállította Európa legjobb hokivárosainak listáját.

FMH-információ

A negyvenkét csapatot tartalmazó listát az adott város jégkorongcsapata, bajnoksága, létesítménye, a szurkolók és a hokikultúra elemzése alapján állították össze, melybe a Fehérvár AV19 együttese is bekerült. „Nehéz kiejteni, de még nehezebb elfelejteni.” – így kezdődött a blog kutatása. A Fehérvár AV19 gárdája is megtalálható a listán, amelyet a magyar hoki fellegváraként tartanak számon az elemzésben.A kutatás kiemeli, hogy az elmúlt öt évtizedben a Fehérvár AV19 számos dicsőséget, többek között tizenhárom bajnoki címet és hét Magyar Kupát nyert. Az elemzésben arra is kitérnek, hogy a fehérvári drukkerek minden alkalommal remek hangulatot teremtenek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!