Jégkorong

2015.07.27. 05:37

Becze Tihamér a Voláné

Székesfehérvár - Remek támadóval erősített a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata, Becze Tihamér a magyar bajnok, Magyar Kupa- és Mol Liga-győztes Miskolci Jegesmedvéktől érkezik.

Bobory Balázs

A 24 éves, Gyergyószárhegyen született Becze Tihamér első felnőtt csapata a Budapest Stars volt, mindössze 18 esztendősen mutatkozott be a Mol Ligában. Tehetségére Svédországban is felfigyeltek, egy évre a Mörrum GoIS alakulatához igazolt, ahol az U18-as és az U20-as bajnokságban szerepelt.

Igazán kiforrott játékossá Csíkszeredában vált, ahol négy szezont húzott le, és igazán ponterősen hokizott. Tavaly nyáron igazolt az anyaországba, a Miskolcot választotta, és óriási szeletet hasított ki magának a Jegesmedvék sikereiből, 49 mérkőzésen 68 pontot termelt (25 gól, 43 gólpassz).

Úgy tűnik, előrefelé bombaerős lehet a Volán együttese, a minőségi légiósok mellé ponterős, sok terhet cipelő magyar jégkorongozókat szerződtetett. Egyelőre nem tudni, hogy kik érkezhetnek még a kék-fehérekhez, de lehet, hogy még lesz nagyobb név a kalapban. Az előző évi keretből még Sikorcin Ladislavnak nincs aláírt szerződése, de őt is meg szeretné tartani menedzsment.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!