Jégkorong

2014.12.27. 18:25

Fehérvár AV19: meg kellene szakítani a rossz sorozatot!

Székesfehérvár – Elkerülhető vereséget szenvedett pénteken a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata hazai pályán a Linztől, így már három meccses sikertelenségi szériában vannak a kék-fehérek.

Bobory Balázs

A gödörből nehezített akadályokon keresztül kellene kimászni, hiszen ebben az évben még két topcsapattal találkozik a Volán. A két Bajnokok Ligája-induló ellenfél közül előbb a Vienna Capitals otthonában játszik a Fehérvár, mégpedig vasárnap, 17.30-tól. A bécsiek megtették azt a szívességet, hogy pénteken legyűrték az Ördögök egyik legnagyobb riválisát, a Znojmót, remélhetőleg azonban ezúttal nem lesz annyira éles a bécsi alakulat.

Jeff LoVecchio (jobbra) góljaira nagy szükség lenne az esztendő utolsó két összecsapásán. Fotó: Molnár Artúr

Kedden, az esztendő záró találkozóján a Red Bull Salzburg érkezik a királyok városába, amely mindig igazi csemege a fehérvári drukkerek számára. A Bikák toronymagasan elsők a ligában, egyelőre kiemelkednek a mezőnytől, de megijedni nem kell tőlük. Egyik mérkőzésen sem játszhat eltiltás miatt a rutinos fehérvári Frank Banham.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!