Jégkorong

2015.10.26. 21:00

Francis duplája is kevés volt a sikerhez Klagenfurtban

Klagenfurt – Az EBEL 16. fordulójában a Fehérvár AV19 jégkorong csapata Klagenfurtban maradt pont nélkül.

Ferencz Balázs

Klagenfurt AC–Fehérvár AV19 4-2 (2-1, 0-0, 2-1)

Klagenfurt, 3468 néző, Vezette: Siegel, Zrnic.

FAV19: Rajna – Brocklehurst, Szirányi, Kóger, Sarauer, Banham – Martinelli, Wehrs, Connolly (2), Francis 2, Sárpátki – Orbán, Varga, Kovács, Sikorcin, Kinasewich – Sille, Nagy, Benk, Vincze.

Vezetőedző: Rob Pallin.

Jól kezdtek a szombaton kétgólos hátrányból feltámadó fehérváriak Klagenfurtban is. Francis szerzett vezetést a 13. percben, azonban a kiegyenlített csatát az első húsz perc után a KAC nyerte, Ganahl kétszer is mattolta Rajna Miklóst. A gólnélküli középső periódust követően rögtön egyenlített a Volán, ismét Connolly és Francis játszottak össze a 43. perc elején. Mielőtt a fordításért rohamozhattak volna a kék-fehérek, emberhátrányból juttatta ismét előnyhöz a Klagenfurtot Harand . 2-2 után hiába játszhatott két alkalommal is emberelőnyben a magyar együttes, nem találtak be, Setzinger viszont igen, 4-2. Az utolsó két percet emberhátrányban töltötte a Fehérvár, nem maradt esélye a felzárkózásra, a KAC örülhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!