Jégkorong

2014.11.28. 19:15

Hetényi már nem játszhat ebben a szezonban

Ebben a szezonban már biztosan nem léphet jégre a Fehérvár AV19 jégkorong-csapatának válogatott kapusa, a vírusos agyvelőgyuladással kezelt Hetényi Zoltán.

Bobory Balázs

A klub közleménye szerint az előző szezon legjobb EBEL-kapusa pénteken meglátogatta a társakat az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

- Negyvenhat napig voltam kórházban, most immungátló infúziót kapok, mellékhatásként csökkent a fehérvérsejtjeim száma, amit két naponta ellenőrizni kell. Szerencsére ez nem a fertőzés miatt alakult ki, de sajnos nem mehetek túl nagy tömegbe, nehogy elkapjak valamit. Hat infúziós kezelést írtak elő az orvosok, amiből egyet már megkaptam. A következő kezelést két hét múlva pénteken kapom meg, utána bent kell feküdnöm a kórházban. Sajnos nem edzhetek amíg immunológiailag kétséges helyzetben vagyok. Ma bent voltam a csapatnál, örültem hogy ott lehettem kicsit köztük, ők is örültek nekem. Mindig jó, ha az ember egy ilyen közösségnek lehet része. A jégre is felmentem volna, de sajnos idén már nem játszhatok - mondta Hetényi Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!