Jégkorong

2017.03.13. 20:25

Indul az EBJL döntője is

Székesfehérvár - Előző idényben az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és a MAC vívta a döntőt az EBJL-ben. Idén ismét két magyar csapat között dől el az aranyérem sorsa.

Szupkai Gábor

Csakhogy a Fehérvár ellenfele ezúttal az UTE lesz. Az IOGJA már korábban kiharcolta a fináléba jutást a MAC ellenében, az UTE ezzel várt még egy picit, miután a Villach ellen pénteken kikapott 3-2-re a párharc második mérkőzésén. Így a vasárnapi, harmadik meccsre maradt
a döntés, ahol a második harmad végén a lilák megtörték a Villach ellenállását, végül 4-1-re nyertek és 2-1-es összesítéssel bejutottak a döntőbe.

Ezzel Kiss Dávidék megkezdik az erőltetett menetet, hiszen már kedden összecsapnak a lilákkal a három nyert meccsig tartó párharcban.
Az első mérkőzést 19.40-kor rendezik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Csütörtökön pedig 1-0-s előnyről folytatódik a magyar bajnoki döntő a MAC ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!