Jégkorong

2015.03.30. 17:23

Kevin Wehrs is meghosszabbította szerződését a Fehérvár AV19-cel

Székesfehérvár – A légiósokról szólnak a hírek a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának házatáján. Ketten hamarosan magyar útlevelet szereznek, egy pedig hosszabbított a klubbal.

Andrew Sarauerről tudtuk, hogy minden valószínűség szerint ott lesz az április 19-én, Krakkóban kezdődő Divízió I/A-s világbajnokságon, a magyar válogatott színeiben, és vasárnap este kiderült, fehérvári sortársa, a szintén Kanadában született Frank Banhamnek is lesz esélye erre. A két klasszis ügye a hírek szerint már olyan előrehaladott állapotban van, hogy mindketten még ezen a héten letehetik az állampolgársági esküt. Az adminisztráció elvégzése után a jövő hét végén már magyar útlevél lehet hokisok kezében és ezzel minden akadály elhárul a világbajnoki szereplés elöl. Korábban arról is szó volt, hogy Frank Banham térdét a klubszezon végén műteni kell. A szélső hétfőn kapott injekciót a sérült testrészbe, és három napot pihennie kell, de szinte biztos, hogy vállalhatja a szereplést a nemzeti csapatban, és csak utána kell elvégezni az atroszkópos tisztító operációt. A Fehérvár szeretné a következő szezonban is csapatában tudni Banhamet, a tárgyalások zajlanak a felek között, később derül ki, milyen eredménnyel. Az viszont már biztos, hogy a tavaly nyáron érkező, és a legbiztosabb ponttá váló védő, Kevin Wehrs újabb egy szezonra elkötelezte magát Székesfehérvárra. Az amerikai bekk nem hagyott ki mérkőzést a mögöttünk álló idény során, összesen 62 összecsapáson lépett jégre, ezeken 28 pontot (6 gól, 22 gólpassz) termelt. A Volánnak tehát már két légiósa biztosan van a következő szezonra is, hiszen Wehrs mellett Andrew Sarauernek is élő szerződése van a kék-fehérekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!