Jégkorong

2016.05.03. 19:20

Közös meccsnézések

Székesfehérvár - A magyar hokiválogatott szombaton kezdi szereplését a vb-n. Fehérváron közös meccsnézésekre invitálják a drukkereket.

Horog László

Sokan mennek Szentpétervárra, de sokan nem. Utóbbiaknak igyekszik tartalmas programot kínálni az önkormányzat és a Fehérvár AV19.

Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban a magyar válogatott összes meccsére várják a szurkolókat. A mieink szombaton délelőtt, 11.15-kor vívják első meccsüket a szlovákokkal, másnap is ezen időpontban lépnek jégre a fiúk, a folytatásban lesznek délutáni és esti mérkőzések is. A város polgármestere, Cser-Palkovics András és Gál Péter Pál, a hokiklub menedzsmentjének tagja tartott sajtótájékoztatót, elmondták, a szurkolók ezúttal nem a lelátón, hanem a küzdőtéren buzdíthatnak az óriáskivetítő előtt, továbbá szakértők elemzik a vb történéseit. Meglepetésekkel, nyereményjátékokkal is várják a fehérvári, hokis drukkereket.

Címkék#jégkorong

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!