Jégkorong

2015.10.10. 13:27

Megfogyva, de harcra készen

Innsbruckban sem sikerült. A Fehérvár AV19 sorozatban hatodik vereségét szenvedte el az Erste Bank Eishockey Liga 2015/16-os idényében.

Munkatársunktól

Pénteken az Innsbruck alakított ki több helyzetet, mégis szoros volt a csata, a hazaiak az utolsó harmadban döntötték el a meccset. Emberelőnyben most sem volt eredményes a fehérvári támadójáték, az együttes már nem bírja el a sok sérült hiányát. Ráadásul a pénteki találkozón Kóger Dániel is megsérült, így az Olmipija Ljubljana ellen is kegyetelenül nehéz háromszor húsz percre számíthatnak a kék-fehérek.

– Gyakorlatilag tizenöt mezőnyjátékossal küzdöttünk, mert Becze Titi megsérült a bemelegítésnél, a korcsolyát is alig tudta felvenni utána, majd Kóger Dani is kidőlt. – értékelt az innsbrucki összecsapás után Rob Pallin, a Fehérvár AV19 vezetőedzője– Tisztelem a fiúkat, hogy így küzdenek, mert öt felnőtt védővel játszunk, van, aki harminc percnél is többet, és hálát adhatunk az égnek, hogy Sille Timotej hajlandó volt elhalasztani az Észak-Amerikába szerződését... Hatodszor veszítettünk zsinórban, ebből négyszer egy góllal, de immár jobban aggaszt a játékosaim egészsége: nem normális, ami megy. – mérgelődött a fehérváriak mestere.

Pedig nagy szükség lesz a pontokra az Olimpija otthonában. A Ljubljana sem brillírozik idén, kilenc meccsen mindössze hét pontot gyűjtöttek a szlovénok, és a tabella utolsó előtti helyén állnak. Csupán egyetlen ponttal maradnak el a Volántól, így minden bizonnyal az Olimpija játékosai is elszánt harcra indulnak a fehérvári ördögök ellen. Igazi „hatpontos" meccs lesz vasárnap délután 17.30-kor a szlovén fővárosban. Nyerni kell, bármi áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!