Jégkorong

2014.07.25. 12:35

Távozik Marty Raymond a Sapa Fehérvár AV19 éléről

Pénteken egy ügyvédi irodán keresztül jelezte Marty Raymond, hogy felbontja vezetőedzői szerződését a Fehérvár AV19 csapatával.

A szerződésbontás oka a 2013-2014-es szezon bónuszának késedelmes kifizetése. „Nagyon sajnálatosnak tartjuk, hogy Marty Raymond most és ilyen módon szakította meg a közte és a klub között fennálló megállapodást. Nem etikus eljárás kevesebb, mint tíz nappal a szezon kezdete előtt cserbenhagyni a csapatot, amelyhez egy hároméves fiatalítási program erejéig elkötelezte magát. Mi számítottunk a munkájára és bíztunk benne, hogy ő is annyira elkötelezettje a meghirdetett programnak, mint klubunk menedzsmentje. Ráadásul alig egy hete a szerződése meghosszabbításáról próbálta meggyőzni vezetésünket,” mondta a szerződésbontással kapcsolatban Ocskay Gábor szakosztály-igazgató. A szakosztály menedzsmentje a jövő héten ad hivatalosan megbízást a csapat új edzői stábjának. A feladat elsődleges várományosai Rob Pallin és Sille Tamás korábbi másodedzők - írja közleményében a Sapa Fehérvár AV19.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!