Jégkorong

2014.12.17. 21:10

Újra kétgólos előnyt adott le a csapat

Dunaújváros - Elvesztette harmadik mérkőzését a magyar U20-as válogatott a Divízió I/B-s jégkorong világbajnokságon, a mieinket szétlövés után Ukrajna győzte le.

Bobory Balázs

Ugyanabba a hibába esett bele a magyar csapat - Arany Stipsicz, Láday, Vincze, Erdély, Kocsis Garát, Szabó D., Szabó K., Keresztúry, Galló Szaller, Vokla, Reisz, Terbócs, Hamvai Hruby, Egyed, Mazzag, Tóth R.- , mint hétfőn, a franciák ellen, azzal a különbséggel, hogy a kétgólos vezetés után, most sikerült Ukrajna ellen egy pontot szerezni, akkor nem.

Végig fölényben hokiztak a mieink és két fehérvári góllal, Vincze és Erdély találatával szűk 10 perc alatt 2-0-ra elhúztak, az ukránok az első harmad végén szépítettek. Keleti szomszédaink a második játékrész végén ki is egyenlítettek, de még ebben a periódusban újra érkezett Vincze, és ismét a magyar csapatnál volt az előny.

Sokáig úgy tűnt, ezt sikerül is megtartani, ám Ukrajna az 56. percben kihasznált egy emberelőnyt, és kiharcolta a hosszabbítást. A ráadásban nem esett gól, a mérkőzés a szétlövés negyedik körében dőlt el az ukránok javára.

A mieink három forduló után három ponttal állnak a tabellán, csütörtökön az eddig hibátlan Kazahsztán következik, a mérkőzés ismét 16.30-kor kezdődik.

 

Címkék#jégkorong

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!