Jégkorong

2015.02.24. 19:35

Újváros: pokolian nehéz

Székesfehérvár – Nehéz helyzetben van a jégkorong Mol Liga elődöntőjében a Dab.Docler csapata, hiszen riválisa, az Érsekújvár 3-1-re vezet. Szerdán 18 órakor Újvárosban csapnak össze.

Matók János

Az első találkozót még hozta az újvárosi egylet, Donald MacLean vezetőedző tanítványai 3-2-re győztek hazai környezetben az Érsekújvár ellen, majd szintén otthon kikaptak 3-2-re. Következett a két felvidéki összecsapás, s azzal együtt a két vereség: előbb 3-2-re, majd hosszabbításban 4-3-ra nyert a vendéglátó. Köszönhetően főleg Marek Uramnak: az egykori világbajnok visszatérése abszolút nyerő lépésnek bizonyult, szinte minden érsekújvári gólban benne van a keze, pillanatok alatt tud általa helyzetbe kerülni a Zámky, és ha úgy adódik, ő maga veri be kíméletlenül az adódó lehetőségeket. Eddig egyértelműen ő a párharc embere, semlegesítése egyelőre megoldhatatlan feladatot jelentett a dunaújvárosaiknak. Amennyiben a Dab. szerdán legyőzi riválisát, akkor szombaton újra Érsek-újváron játszanak a felek, s ott is nyerni kellene az életben maradáshoz, különben oda lesz az elődöntő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!