Keresési eredmények

Találatok a "fehérvár szépe" kifejezésre: 300 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Közönségszavazás - Ki lesz 2017-ben Fehérvár Szépe - a Fejér Megyei Hírlap Királynője?

2017. július 10., hétfő 15:00

A kérdésre augusztus 26-án kapunk majd választ, a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap királynője verseny döntőjének végén. A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapban és a feol.hu-n is szavazhatnak a jelöltekre egészen augusztus 22-ig.

hozzászólás

Hétfőtől szavazás - Ki lesz a királynő?

2017. július 08., szombat 07:35

Székesfehérvár - Hétfőn elérkezik a várva várt pillanatok első etapja: megkezdődik a közönségszavazás a döntős lányokra. Adott a kérdés: ki lesz 2017-ben Fehérvár Szépe - a Fejér Megyei Hírlap Királynője?

hozzászólás

Jövő héttől szavazhatnak a szépségekre!

2017. július 04., kedd 15:07

A mai nappal minden döntős lányt kezelésbe vettek a fodrászok és a sminkes, hogy aztán a fotós elkészíthesse róluk a hamarosan megjelenő bikinis és portréképeket.

hozzászólás

Reflektorfényben:a döntős szépségek

2017. július 03., hétfő 21:20

A lányokban most realizálódott igazán, hogy a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntősei. A versenyzők fele már részt is vett egy bikinis fotózáson.

hozzászólás

Megvannak a döntős lányok! - Vajon ki lesz Fehérvár Szépe?

2017. június 28., szerda 11:19

A külsejük mellett belső varázsukkal is el kellett kápráztatniuk a zsűrit a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny elő-döntőseinek tegnap. Nem volt könnyű dolguk.

hozzászólás

Az egyediséget a jegyesek is hajszolják

2017. június 25., 08:00

FEJÉR MEGYE A nyár az esküvők ideje. Egyre többen törekednek arra, hogy egyedivé varázsolják házasságkötésüket. Kíváncsiak voltunk, hogyan teszik különlegessé ezt a fontos napot.

hozzászólás

Esküvői ruhák vidéken: széles paletta színben és fazonban is

2017. június 23., péntek 17:10

Székesfehérvár – Bár sokan már áprilisban vagy májusban megesküdtek, az esküvői szezon most indul be igazán. Nézzük, mik az idei ruhatrendek!

hozzászólás

Gyűjts élményeket Te is – ez az utolsó lehetőség!

2017. június 20., kedd 07:00

Fejér megye – A felkészítőtábor, tehát a „munka” mellett a kikapcsolódásra, az élményszerzésre és a csapatépítésre is lehetőséget kapnak a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője döntősei.

hozzászólás

Közeleg a Fehérvár Szépe nevezési idő vége!

2017. június 19., hétfő 10:00

FEJÉR MEGYE Idén tizenötödik alkalommal rendezzük meg Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt, amelynek nevezési határideje június 20-án, azaz holnap éjfélkor lejár!

hozzászólás

Feszes idomok, feszes tempó - a Fehérvár Szépe nevezésének véghajrája!

2017. június 16., péntek 15:55

Nincs már sok lehetőség arra, hogy jelentkezz a következő Fehérvár Szépe versenyre! A határidő hamarosan lejár! Addig is eláruljuk, mi a brazil és az orosz szépségkirálynő titka, amit a fehérvári lányok is bevethetnek majd a szépülés érdekében!

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...