Keresési eredmények

Találatok a "adathalászat" kifejezésre: 8 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Vigyázat, csalók környékezik meg az OTP Bank ügyfeleit!

2017. március 20., hétfő 18:48

Interneten terjedő adathalász levéllel próbálnak ismeretlenek banki ügyféladatokhoz jutni - közölte az OTP Bank hétfőn az MTI-vel.

hozzászólás

Bármikor lecsaphatnak ránk a virtuális bűnözők

2016. október 07., péntek 00:01

Az adathalászok bármikor bármely számítógépes felhasználóra kivethetik a hálójukat, de mégis mik a virtuális bűnözésre utaló jelek? A szakembert kérdeztük.

hozzászólás

1222 oldalnyi adat/ember? - Mindent tud rólunk a Facebook?

2011. december 19., hétfő 15:45

Fotókat, videókat osztunk meg, lájkokat hajigálunk, oldalakat kedvelünk a Facebook nevű játszótéren, s azzal talán már a legtöbben szembesültünk, hogy a feltett fotók a törlés után sem tűnnek el. De hogy több mint 1200 oldalnyi adatot tároljon rólunk a legnagyobb közösségi portál, azt valószínűleg senki sem gondolta volna…

hozzászólás

Hirdetők kezébe kerülhettek Facebook-felhasználók adatai

2011. május 11., szerda 11:20

A Facebook-felhasználók személyes adatai juthattak véletlenül az utóbbi években harmadik fél - jellemzően hirdetők - kezébe a Symantec biztonsági cég szerint.

hozzászólás

Hogyan kerüljük el a Facebook támadásokat?

2010. augusztus 03., kedd 13:57

Alig néhány napja, hogy 100 millió Facebook felhasználó személyes adatai kerültek ki letölthető formában az internetre, máris megjelent egy új fenyegetés. A tegnap felbukkant átverős Facebook-vírus több mint 65 ezer felhasználó profilját - köztük több ezer magyar felhasználóét - fertőzte meg. Mivel a közösségi oldal 500 milliós felhasználói közössége vonzó terepet jelent a bűnözők számára, várható, hogy a jövőben egyre gyakrabban kerül sor hasonló biztonsági incidensekre.

hozzászólás

Rajtunk (is) múlik a biztonság

2010. március 31., szerda 18:15

Online csalás, adathalászat és személyiséglopás. Ezekkel a fogalmakkal a legtöbb internetező tisztában van, saját hibáikkal azonban már kevésbé.

hozzászólás

Hackerek támadása - Hamis banki honlapot hoztak létre a csalók

2010. január 05., kedd 06:17

Dunaújváros - A CIB Bank nevében próbáltak meg tegnap internetes csalók hamis e-mailek és weboldal segítségével adatokat, kódokat szerezni az ügyfelektől.

hozzászólás

Nyereményt ígért, de adatokra vadászott

2009. május 26., kedd 15:37

FMH - Telefonon próbálta egy hölgy személyes adatait, bankszámlaszámát megtudni egy férfi. A nő nem dőlt be, hanem értesítette a rendőrséget, amely óva int a hasonló esetekben gyakori hiszékenységtől.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...