Keresési eredmények

Találatok a "adomány" kifejezésre: 472 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Mi már sokat kaptunk

2017. július 18., kedd 07:00

A minap lapunk hírt adott egy csendes adományozásról, amely során a repülőnapon részt vett versenyautósok a bevételüket felajánlották két, hátrányos helyzetű baracsi családnak.

hozzászólás

Továbbra is gyűlnek az adományok a kárpátaljaiaknak

2017. június 30., péntek 12:05

Ercsi – Nagy erőkkel folytatódik a főleg kárpátaljai gyerekeket, kórházakat segítő adománygyűjtés, amelyet a református lelkész és felesége vállalt magára.

hozzászólás

Mindenkire számítanak - Szabó Zoltán kómába esett

2017. június 23., péntek 09:20

CSÓKAKŐ Szabó Zoltán, a település lakója kómába esett, mindent lát és hall, de beszélni, mozogni nem képes. Gyűjtés indult, hogy bekerülhessen egy alcsútdobozi otthonba, ahol nagyobb eséllyel indulhatna harcba a felépülés érdekében.

hozzászólás

Hangulatos gyereknap Dégen - Adományosztást szervezett a hokis akadémia

2017. június 21., szerda 12:17

Dég – Az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány közel tíz éve támogatja a Fejér Megyei Gyermekotthont, a jeges szezon végeztével egy családotthonba látogattak.

hozzászólás

Programozni is tanítanak a felajánlott berendezések

2017. június 08., csütörtök 19:20

Dunaújváros - A gyakorlati oktatást segítő biztonságtechnikai eszközöket kapott csütörtökön a DSZC Dunaferr szakközépiskola villamosipari tagozata.

hozzászólás

A katonákat ünnepelték Székesfehérváron

2017. május 19., péntek 19:50

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Magyar Honvédelem Napja, illetve az MH Összhaderőnemi Parancsnokság megalakulásának 10. évfordulója alkalmából rendezvényeket tartottak pénteken a városban. A reggeli órákban ünnepi állománygyűlést tartottak a Zámolyi úti összhaderőnemi parancsnokságon

hozzászólás

Már készül a talapzat a Horthy-szoborhoz

2017. május 10., szerda 15:02

Perkáta – A tervek szerint a jövő hétvégén avatják föl Horthy Miklós adományozók által fölajánlott mellszobrát a településen.

hozzászólás

Kitüntetéseket adott segítőinek a Fejér megyei Vöröskereszt

2017. május 04., csütörtök 19:25

Székesfehérvár - A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete ünnepséget rendezett csütörtökön a május 8-i Vöröskereszt és Vörösfélhold Mozgalom Világnapja alkalmából. Az eseményen kitüntetéseket adtak át.

hozzászólás

Épülhet a templom, az összefogás szimbóluma Atyhán

2017. április 11., kedd 10:30

Atyha - Virágvasárnap a még mindig hóborította Atyhán, átadtuk Adorján Imre plébánosnak a Prémium Jótékonysági Sajtóbál adományát, hozzájárulását a leégett templom újjáépítéséhez.

hozzászólás

Beszélni és szervezni - Somlószőlősre érkezett adomány összefogással

2017. április 02., 10:26

Somlószőlős - A matrac megmenekült a szemétteleptől, és hasznos berendezésként két pici kislány fekhelye lesz - mondta egy olvasónk, aki szerint többféle módon lehetne segíteni egymáson, egymásnak.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...