Keresési eredmények

Találatok a "átlagfizetés" kifejezésre: 5 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Fejér az élbolyban van - A segédmunkások bruttó 147 ezret, a felsővezetők átlagban 747 ezret kerestek tavaly

2017. február 17., péntek 12:52

Magyarországon tavaly a havi bruttó átlagfizetés 260 ezer forint volt. Ez tízezer forinttal magasabb összeg, mint az azt megelőző évben.

hozzászólás

Az olaszok keresnek a legkevesebbet?

2012. február 27., hétfő 15:35

Az olaszországi átlagfizetés a legalacsonyabbak között van az eurózóna tagállamai közül - derült ki az Eurostat, az Európai Unió statisztikai hivatalának felméréséből, amely szerint az olasz munkavállalók a spanyoloknál és a görögöknél is kevesebbet keresnek.

hozzászólás

Hatszázezret keresnek majd a képviselők

2011. június 02., csütörtök 07:22

Bruttó hatszázezer forintos átlagfizetés, megszűnő költségtérítés, szigorú kilométer-elszámolás hivatali benzinkártyára, a parlament által bérelt lakás vagy szálloda - a Népszabadság értesülése szerint ezekre a szigorításokra számíthatnak a parlamenti képviselők a hamarosan elkészülő, az Országgyűlés létszámáról és a képviselők javadalmazásáról szóló sarkalatos törvényben.

hozzászólás

Fejér megye és Székesfehérvár az átlagkeresetek élvonalában

2010. június 17., csütörtök 04:29

Székesfehérvár - A vidéken élő emberek élethelyzete, kilátásai roszszabbak, mint a budapestieké - gyakorta ezt igazolják a felmérések. Most kiderült, Fejérben is érdemes dolgozni.

hozzászólás

Átlagfizetések az autóbusz-vezetőknél

2010. január 15., péntek 04:27

Budapest - Többnapos sztrájk kezdődött a BKV-nál. A dolgozók alacsony béreik emelését szeretnék elérni, az országos átlagfizetés alig haladja meg a bruttó 168 ezer forintot.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...