Keresési eredmények

Találatok a "Balatoni Hajózási Zrt." kifejezésre: 25 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Újabb jó szezonra számítanak a Balatonnál

2017. május 19., péntek 19:30

Újabb jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) az idén a kiemelkedően jó tavalyi után, a tervek szerint 2017-ben 5,2 százalék nő a tavalyi 2,64 milliárd forintos nettó árbevétel.

hozzászólás

Jó hír a balatoni hajózás szerelmeseinek: szombaton indul a szezon!

2017. április 14., péntek 16:37

Szombaton kezdődik a balatoni hajózási szezon, a menetrend szerinti járatokon kívül Siófok, Balatonfüred, Tihany, Fonyód, Badacsony és Keszthely kikötőjéből sétahajók is indulnak - tájékoztatta Mihalovics Dóra, a Balatoni Hajózási Zrt. marketingvezetője csütörtökön az MTI-t.

hozzászólás

Balatoni helytörténészek találkozása a Helkán

2016. március 26., szombat 16:59

A magyar tengert övező települések amatőr helytörténeti kutatói, helytörténészei, települések ismerői, lokálpatrióták, a tó szerelmesei találkoztak immár második alkalommal, idén elsőként a Helka sétahajón tartott szakmai rendezvényen. A Siófoktól Keszthelyig haladó üzemjáraton csaknem 50 meghívott vett részt a II. Balatoni Helytörténészek Össztalálkozóján.

hozzászólás

Akadálymentes hajó

2015. november 11., szerda 20:57

Siófok - A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) jövőre újra vízre bocsátja a Siófok katamaránt, az első akadálymentes balatoni személyhajót.

hozzászólás

Új vezérigazgató a Balatoni Hajózási Zrt. élén

2015. május 26., kedd 20:01

Új vezetőt választott a cég élére a 22 tóparti önkormányzat tulajdonában lévő Balatoni Hajózási Zrt. éves rendes közgyűlése, egyben elfogadta a tavalyi, 6,58 milliárd mérlegfőösszeggel és 110,5 millió forint adózott eredménnyel zárt évről szóló jelentést, továbbá 50 millió forint osztalék kifizetéséről döntött.

hozzászólás

124 éves hercegkisasszony várja a vendégeket

2015. április 04., szombat 14:35

Keszthely - Helka várja a keszthelyi kikötőben a sétahajózásra indulókat. A Balatoni Hajózási Zrt. hagyományosan húsvét előtt indította el hajóit a balatoni kikötőkből, így szombaton reggeltől ismét a hullámok hátán ringatóznak a hajók.

hozzászólás

Megkezdődött a hajózási szezon

2015. április 04., szombat 14:04

Az első hajó fogadásával, megkezdődött az idei hajózási szezon. A Balatoni Hajózási Zrt. liftes katamaránnal és gyermekprogramokkal várja az utasokat.

hozzászólás

A hajóvezető egy bizalmi állás

2015. március 31., kedd 10:26

Egy ismeretlen, bármilyen komoly tapasztalatokat is szerzett már más társaságoknál, a Balatoni Hajózási Zrt-nél sosem kerülhet azonnal a hajókormány mögé. A biztonsági előírásokról a Germanwings katasztrófa kapcsán érdeklődtünk.

hozzászólás

Várhatóan vasárnap újra elindulnak a kompok

2015. január 10., szombat 14:48

A jegesedés miatti több napos kényszerleállás után várhatóan vasárnap újra elindul a kompközlekedés a Balatonon.

hozzászólás

Jelentősen nőtt a balatoni személyhajók forgalma

2014. szeptember 19., péntek 15:04

Strandolni nem tudtak, ezért kirándultak és hajóztak a turisták idén a Balatonon. Legalábbis ez derül ki a Balatoni Hajózási Zrt. főszezont értékelő adataiból. A vállalat 20 százalékkal felülmúlta a tavalyi forgalmát.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...