Keresési eredmények

Találatok a "bírság" kifejezésre: 217 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Ideje előkapni a kaszát, fűnyírót, gyomirtót: júliustól bírságolhatnak a parlagfű miatt

2017. június 30., péntek 12:26

Júliustól megkezdődik a parlagfüves területek ellenőrzése, a jogsértés esetén kiszabható növényvédelmi bírság a fertőzött terület nagyságától függően 15 ezer forinttól 5 millió forintig terjed - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteki közleményében.

hozzászólás

Parkolás a tóparton - a zöldfelület drága mulatság!

2017. június 30., péntek 10:28

VELENCE - A fürdőzni érkezők, jobb ha előre felkészülnek: Velencén szinte mindenhol fizetős parkolókat találnak – nem csak – a strandok közelében. A napi jegy a legkifizetődőbb. Zöld területre azonban továbbra is tilos parkolni – borsos bírság lehet az ára!

hozzászólás

Több lesz a térkamera, de mi lesz a bírsággal?

2017. május 27., szombat 08:00

Miután jogértelmezési vita alakult ki, az ország közterület-felügyeleteinek fele leállt a bírságolással, a másik fele viszont folytatja az eddigi gyakorlatot. A közgyűlésen is vita volt arról, mi most a teendő?

hozzászólás

Bírságot kapott a Lidl megtévesztő reklám miatt

2017. május 19., péntek 12:09

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintra bírságolta a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-t (Lidl), mert a 2015-ös karácsonyi akciója idején a fa babaház játék reklámozásakor megtévesztette a fogyasztókat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.

hozzászólás

Hatalmas bírságot kapott a Facebook

2017. május 18., csütörtök 12:36

110 millió eurós (34 milliárd forintos) pénzbírság megfizetésére ítélte az Európai Bizottság (EB) a Facebookot, arra hivatkozva, hogy az amerikai vállalat "félrevezető és téves információkat" közölt a Whatsapp üzenetküldő szolgáltató 2014-es felvásárlásakor - jelentette be a testület csütörtökön.

hozzászólás

52,5 millió forint bírságot kapott a Quantis jogsértő közvetítői gyakorlata miatt

2017. május 18., csütörtök 09:17

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 52,5 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Quantis Consulting Zrt. (korábbi nevén Brokernet Zrt.) biztosítási többes ügynökre elsősorban az egyes életbiztosítási ügyfélszerződések megszüntetését és újak megkötését célzó közvetítői gyakorlata miatt - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.

hozzászólás

Kisebbek lesznek a kamerás bírságok?

2017. május 12., péntek 20:07

A közterület-felügyelők a belügyminiszter szerint nem büntethetik meg a kameráik képe alapján a szabálytalankodó autósokat. Folytatódik a jogi vita?

hozzászólás

Túl magas közlekedési bírságok - Ha nincs meg a sofőr, az üzembentartó fizet

2017. április 08., szombat 07:00

A közterület-felügyelet és a rendőrség kameráira más előírások vonatkoznak, de még a bírságtételeiket is különböző kormányrendeletek határozzák meg.

hozzászólás

Tiltakoznak a magyar fuvarozók - Több tízezer eurós bírsággal is sújthatják őket

2017. március 23., csütörtök 14:11

Súlyos versenyhátrány jelentenek a magyar közúti fuvarozóknak azok az intézkedések, amelyeket több uniós tagállam is bevezetett.

hozzászólás

Túl sok hitelt adott - 20 millió forintra bírságolták a Cofidist

2017. március 23., csütörtök 10:45

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 20 millió forint bírsággal sújtotta a Cofidis Magyarországi fióktelepét, mert a cég egyes hitel- és pénzkölcsön-szerződéseinél megsértette a fogyasztók túlzott eladósodásának elkerülését célzó adósságfék-szabályokat.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...