Keresési eredmények

Találatok a "brüsszel" kifejezésre: 305 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Merényletkísérlet miatt kiürítették Brüsszel főterét

2017. június 20., kedd 21:47

Merényletkísérlet miatt kiürítették Brüsszel főterét és a város egyik főpályaudvarát, egy robbanómellényt viselő támadót ártalmatlanítottak a helyi sajtó kedd esti első jelentései szerint.

hozzászólás

A polgármester és a takarítónő vette át a díjat Brüsszelben

2017. június 20., kedd 19:35

Brüsszel - - Magyarországot június 20-án délután az Európai Unió fővárosában, az Európai Energiatakarékossági Verseny díjkiosztóján a Fejér megyei település, Pázmánd képviselte.

hozzászólás

Csalási ügy miatt kiadják a Jobbik politikusát

2017. június 01., csütörtök 20:47

BRÜSSZEL - Tegnap másodjára is felfüggesztették Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogát.

hozzászólás

Magyarország nem hátrál

2017. május 19., péntek 06:00

Budapest - Nem vonja vissza a kormány a Brüsszel által vitatott menekültügyi törvényt. Magyarország legkeményebb megbüntetéséhez egyelőre nincs meg a többség.

hozzászólás

Újabb szankciókkal fenyegetik Magyarországot

2017. május 18., csütörtök 05:10

BRÜSSZEL A magyarországi helyzetről beterjesztett két határozattervezet közül a szigorúbbat fogadta el szerdán az Európai Parlament plenáris ülése, amelynek értelmében a testület megkezdi az előkészítését az uniós szerződés hetedik cikkelye szerinti eljárás megindításának Magyarországgal szemben.

hozzászólás

Orbán: a kormány EU-párti

2017. május 02., kedd 10:01

Magyarország kész tárgyalni az EU-val a vitás kérdésekről – erősítették meg többen is a hétvégén a kormányzat részéről. Orbán Viktor szerint Brüsszelben sikerült megvédeni Magyarország álláspontját. Abból nem engednek, hogy az EU rosszul működik, ezért reformra szorul.

hozzászólás

Nemzeti konzultáció

2017. április 27., csütörtök 20:10

Székesfehérvár - Állítsuk meg Brüsszelt! címmel a magyar kormány áprilisban indított hat kérdést érintő nemzeti konzultációt.

hozzászólás

Elkötelezettség az EU iránt

2017. április 26., szerda 21:18

Brüsszel - Plenáris vitát tartottak Magyarország helyzetéről szerdán az Európai Parlamentben. Az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta: nem kérdőjelezhető meg a magyar kormány elkötelezettsége az EU iránt.

hozzászólás

Véleményezni lehet a közös uniós agrárpolitikát

2017. március 20., hétfő 20:00

Budapest - Május 2-áig lehet véleményezni az uniós Közös Agrárpolitikát (KAP), s fontos, hogy minél több hazai gazdálkodó megtegye ezt, mivel döntésének meghozatalakor Brüsszel nagyban fog támaszkodni ezen visszajelzésekre is.

hozzászólás

Megérkezett a BBC-s interjú paródiája

2017. március 12., 14:58

Pár napja vírusként terjed az interneten a BBC felvétele, melyben egy apával készítettek élő interjút, amikor megjelentek a szobában a férfi gyermekei.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...