Keresési eredmények

Találatok a "Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál" kifejezésre: 5 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Huszonnegyedszerre is Könyvfesztivál

2017. április 25., kedd 12:15

Budapest – 24. alkalommal rendezték meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált április 20. és 23. – a között a Millenárison, a hazai és nemzetközi irodalmi élet egyik kiemelkedő eseményét.

hozzászólás

A Vörösmarty Színház a könyvfesztiválon

2017. április 21., péntek 10:42

Az előző évhez hasonlóan a Vörösmarty Színház idén is képviselteti magát az Írók színházaként a Millenárison az április 20-án kezdődött és április 23-ig tartó Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, amelyet immár 24. alkalommal rendeznek meg.

hozzászólás

Ötödszörre kis könyvfesztivál Balatonfüreden

2017. április 19., szerda 14:07

Balatonfüred - a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal egy időben, a tóparti városban is a könyveké április 22-e.

hozzászólás

Sofi Oksanen: a megszállás természete mindig hasonló

2014. április 25., péntek 18:29

Ismét a 20. századi észt történelemmel foglalkozó regény jelent meg magyarul Mikor eltűntek a galambok címmel Sofi Oksanentől, a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendég írójától, aki az MTI-nek adott interjújában elmondta: tapasztalatai szerint a megszállást átélt országok olvasói mélyebben értik a történeteit.

hozzászólás

Kockacukor, olvasásra - Sohonyai Edit a tinédzserek esélyeiről

2012. április 21., szombat 13:44

Székesfehérvár - Tizedik kötete megjelenése okán egyórás író-olvasó találkozót szervezett kiadója a fehérvári írónőnek az idei Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. Sohonyai Edit egy évig dolgozott a történeten és Kockacukron.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...