Keresési eredmények

Találatok a "eon" kifejezésre: 34 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Közel két napja áram nélkül: Több száz háztartásban továbbra sincs szolgáltatás

2017. augusztus 12., szombat 19:41

Több száz háztartásban továbbra sincs áram a Nyugat-Dunántúlon, a kisfeszültségi hibák elhárítása, a csütörtök esti viharban megsérült villanyvezetékek és oszlopok javítása vasárnapig is elhúzódhat - tájékoztatta szombat este az E.ON szóvivője az MTI-t.

hozzászólás

Az energetikai hivatal 16 millió forintra bírságolta az E.Ont és az EDF Démászt

2016. február 18., csütörtök 13:03

Fogyasztóvédelmi jogsértés miatt az E.On Energiaszolgáltató Kft-re 7,5 millió forint, az EDF Démász Zrt-re 8,5 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

hozzászólás

Duplán is jöhet a gázóraleolvasó - Rendkívüli gázóra-leolvasásokat tart az áramszolgáltató

2015. augusztus 28., péntek 11:30

Zalaegerszeg – Szeptembertől a normál gázóraleolvasás mellett rendkívüli leolvasás céljából is felkeresheti az egyetemes szolgáltatási ügyfeleit az E.ON, tájékoztatta lapunkat a társaság.

hozzászólás

Visszakötési lehetőség Kulcson

2015. július 31., péntek 18:26

Kulcs -– Kulcs önkormányzata a Hullám utca – Deák F. utca villamos energia ellátása ügyében elindította az eljárást az EON Ügyfélszolgálati Kft.-nél.

hozzászólás

Ajándék az E.ON-tól: felfüggesztik a kikapcsolásokat

2011. december 14., szerda 18:32

Az ünnepek idejére felfüggeszti az E.ON Energiaszolgáltató Kft. az áram-, valamint a gázszolgáltatást igénybe vevő lakossági ügyfelek számlatartozás miatti kikapcsolását - közölte az energiaszolgáltató szerdán.

hozzászólás

A tévedés ára: 540 forinttal tartozott, kikapcsolták nála az áramot!

2011. november 22., kedd 15:42

FMH - Kasnya Csaba és felesége több, mint fél évtizede költöztek be fehérvári házukba, azóta - mint mondják - rendesen és rendszeren fizetik a gáz- és villanyszámlákat (is). Tavaly novemberben azonban, mivel a csekkeket netbankon keresztül utalják el, véletlenül felcserélték a fizetendő összeg utolsó három számjegyét, így a 718 forint helyett csak 178 forintot utaltak el a szolgáltatónak.

hozzászólás

Olimpikonokat támogatnak

2011. november 14., hétfő 18:30

Budapest - Hat magyar olimpikon, Mészáros Anett cselgáncsozó, Jakabos Zsuzsanna úszó, Marosi Ádám öttusázó, Berki Krisztián tornász, Boczkó Gábor vívó és Gyurta Dániel úszó részesül az E.ON Hungária Zrt. kiemelt támogatásában a jövő évi londoni olimpiára való felkészülés részeként.

hozzászólás

Leminősítette az E.ON-t a Moody's

2011. október 05., szerda 17:28

Leminősítette a legnagyobb német energiakonszernt, a Magyarországon is érdekeltségekkel rendelkező E.ON-t szerdán a Moody's.

hozzászólás

A gázóracsere másutt is esedékes lehet

2011. szeptember 07., szerda 08:05

Székesfehérvár - A múlt pénteken telefonált egy lakó a Béke tér 2. számú házból. Egy óránál tapasztalt gázszirvárgás miatt az egész házban elzárta a szolgáltató a gázt.

hozzászólás

Az önkéntesség jegyében

2011. június 22., szerda 16:34

Moha - A művelődési ház udvarát parkosították szerdán egy egész műszakban, 9-től 17 óráig az E.On gazdasági vezetői.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...