Keresési eredmények

Találatok a "fiatal" kifejezésre: 127 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Süllyedő szerelem - Fiatal párt mentettek a Velencei-tóból

2017. július 26., szerda 09:14

Rendőrök mentették ki a fiatalokat a tóból.

hozzászólás

A legjobb falusi ifjúsági közösség – Dobogós perkátaiak

2017. július 12., szerda 10:55

BUDAPEST, PERKÁTA - Az Agrya Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége és a Második Hullám Vidéki Ifjúsági Szövetség A legjobb falusi ifjúsági közösség címmel hirdetett pályázatot. A perkátai Veled egyesület a harmadik helyen végzett.

hozzászólás

Jó reggelt, Dunaújváros!

2017. július 08., szombat 06:40

Az ötven pluszosok táborába tartozók - mint például én is - még nem annyira megszállottjai az internet közösségi oldalainak, mint a fiatalok, akik gyakorlatilag azon keresztül érintkeznek egymással, informálódnak, beszélgetnek, ismerkednek, posztolnak, megosztanak, lájkolnak naphosszat.

hozzászólás

Tucatnyi telket ajánlottak fel a bodmériak a maradó fiataloknak

2017. április 24., hétfő 11:35

A kistelepülések elvándorlási gondjait Bodmér is szenvedi, ezért pályázott a település és nyert is 30 millió forint rendkívüli kormányzati támogatást, amely kétharmadát építési telkek kialakítására fordíthatják, hogy helyben tartsák a fiatalokat.

hozzászólás

A 19-29 évesek negyven százaléka minden nap rágyújt

2017. április 10., hétfő 11:00

Háromszáz fiatal bevonásával készült kutatás szerint a dohányzást a megkérdezettek körében szélsőségek jellemzik: valaki vagy egyáltalán nem dohányzik vagy nagyon sokat.

hozzászólás

Nem csak etikai, büntetőjogi felelőssége is van a Kék Bálna felbujtóinak

2017. április 06., csütörtök 13:28

Rétvári Bence államtitkár szerint a Kék Bálna néven elhíresült csoport felbujtóinak büntetőjogi felelőssége van a magyar jog alapján, a jelenség ellen szoftverekkel is lehet védekezni.

hozzászólás

Árulkodó jelek a fehérvári Y-Z generációról

2017. április 06., csütörtök 13:12

Székesfehérvár – Mindig izgalmas dolog összevetni a valóságot az elképzeléseinkkel. Az ifjúságkutatások is erre jók – kiderül belőlük, valójában mit is csinál az Y-Z-generáció, ha már magától úgysem mesél semmit...

hozzászólás

A Z-generáció gyermekei, azaz digitális bennszülöttek

2017. április 02., 15:00

Igen, kockulnak. Gépeznek, olykor lövöldöznek is, a középső valami virtuális boltban napi szinten a virtuális kisállatait eteti, hogy azok meg ne dögöljenek.

hozzászólás

Agrya: felmérés a nemzedékváltásról

2017. március 08., szerda 11:08

Budapest – Az Agrya Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége a magyar agrárium egyik kiemelt problémájának tartja a nemzedékváltást. A helyzetértékelést szolgálja a most elindított kérdőíves felmérésük.

hozzászólás

A fiatalokat akarják vidékre csábítani

2017. március 04., szombat 07:45

FMH-összeállítás - A fiatalok vidéken maradását, illetve vidékre költözését támogató pályázati forrás nyílik meg hétfőtől a háromezer és húszezer lakos közötti településeknek.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...