Keresési eredmények

Találatok a "filmbemutató" kifejezésre: 13 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Film Tolcsvay Béla hetvenedik születésnapjára

2017. január 10., kedd 21:10

Székesfehérvár - Nemrégiben ünnepelte 70. születésnapját a Kossuth-díjas Tolcsvay Béla gitáros, énekes, zeneszerző, szövegíró, aki évek óta Pázmándon él.

hozzászólás

Zenés utazás az Agora - Savaria moziban

2016. december 15., csütörtök 09:00

Szombathely - A díszbemutató már megvolt az Agora - Savaria moziban, mától azonban mindenfelé műsoron a csodálatos Soul Exodus: a klezmer által a világ.

hozzászólás

Fehérváron is lecsap A martfűi rém!

2016. november 11., péntek 10:56

Székesfehérvár - Sopsits Árpád rendező érkezik a Barátság házában a szombaton 18 órakor kezdődő film közönségtalálkozós vendégeként.

hozzászólás

A lovasíjász - Telt ház volt a szombathelyi bemutatón

2016. február 25., csütörtök 12:27

Szombathely - Olyan népszerűnek bizonyult a városlakók körében a Kassai Lajos életéről szóló A lovasíjász című dokumentumfilm, hogy a mű meghirdetett szerdai 18 órai bemutatója elé egy pótvetítést kellett megszervezni, hogy minden érdeklődő beférjen.

hozzászólás

A szabadság, a szeretet, az odaadás filmje - Telt ház előtt vetítették Celldömölkön A Lovasíjászt

2016. február 12., péntek 10:50

Megtelt a celldömölki artmozi nézőtere a vetítés kezdetére, ugyanúgy, mint országszerte mindenhol. Kaszás Géza A Lovasíjász című filmje tagadhatatlan siker, sorra hódítja meg a nézőket, könnyen megjósolható, hogy látogatottsági rekordokat fog dönteni.

hozzászólás

Röhrig Géza: Izraelben más a fénytörése a Saul fiának

2016. február 01., hétfő 20:54

Az izraeli mozik február 11-től vetítik a Saul fiát, amely 450 fős díszbemutatóval ünnepelte premierjét Tel-Avivban. Röhrig Géza, az alkotás főszereplője az MTI-nek adott interjúban többek között arról beszélt, hogy a filmnek más a fénytörése Izraelben, ahol csak napjainkban vált lehetségessé bemutatni egy efféle alkotást.

hozzászólás

A csütörtökön mutatják be az olasz mozik a Saul fiát

2016. január 20., szerda 08:19

A Saul fia január 21-től látható az olaszországi mozikban, valamint nyitófilmje lesz a szerdán kezdődő Trieszti Filmfesztiválnak.

hozzászólás

Kit miért ránt magával az újabb Star Wars-őrület?

2015. december 24., csütörtök 08:00

Tíz év várakozás után ismét Star Wars-lázban ég a filmkedvelő vagy éppen csak a Csillagok háborúja iránt rajongó közönség.

hozzászólás

Januárban mutatják be Kern András Gondolj rám! című új filmjét

2015. december 22., kedd 14:45

Budapest - Január 21-én mutatják be Kern András Gondolj rám! című, Vámos Miklós novellájából rendezett új filmjét, amelynek a színész nemcsak rendezője, hanem főszereplője is.

hozzászólás

A Hemingway életéről készült Papa című film Kubában debütál

2015. december 01., kedd 10:49

Los Angeles - Az Ernest Hemingway életéről készült Papa című amerikai film egy kubai nemzetközi filmfesztiválon debütál szombaton Havannában.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...