Keresési eredmények

Találatok a "gazdit keresünk" kifejezésre: 6 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Gazdit keresünk!

2017. július 08., szombat 09:00

Sok kutyusnak sikerült már gazdát találniuk a menhelyeknek a segítségünkkel, de itt vannak páran, akik még mindig gazdára várnak. Néhányukat már bemutattuk, ám még mindig a Tordaszoo állatfarm ideiglenes vendégszeretetét élvezik. Gazdát keresnek!

hozzászólás

Gazdit Keresünk!

2017. július 01., szombat 09:00

Megeshet, szerelem lesz első látásra, ha valaki meglátja a Fema Állatmentő Egyesület gondozásában lévő cicákat, kutyákat, akiknek szomorú története most fordulhatna végre jóra!

hozzászólás

Gazdira váró ebek hétvégéje

2013. április 25., csütörtök 08:04

Szombathely - Hétvégén a Béke téren várják a gazdátlan kutyák a leendő gazdijaikat. A Fekete István Állatvédő Egyesület örökbefogadó napot tart szombaton és vasárnap.

hozzászólás

Gazdára váró állatok a Herosznál

2013. február 26., kedd 15:07

Székesfehérvár – Kutyák, macskák mindig sokan vannak a Herosz állatotthonában, és mind gazdára várnak. Néhányat megmutatunk közülük, hátha valaki a barátjuk, gondozójuk lesz...

hozzászólás

Sikeres volt a Herosz örökbefogadó napja

2010. április 18., 08:50

Székesfehérvár - Közel kisteherautónyi támogatást sikerült összegyűjteni szombaton a Herosz állatmenhely örökbefogadó napján. Szinte mindenki, aki arra járt, adott valamit.

hozzászólás

Örökbefogadható macskák (folyamatosan frissítve)

2009. június 08., hétfő 12:26

FMH - A Herosz állatmenhelyen kutyák, macskák és egyéb kisállatok várják, hogy kiválaszzák őket, és szerető gazdikra leljenek. Nézze meg a gazdira váró cicákat itt!

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...