Keresési eredmények

Találatok a "háziorvosok" kifejezésre: 11 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Közel 58 év a háziorvosok átlagéletkora Fejér megyében

2017. június 14., szerda 07:00

FEJÉR MEGYE Több mint 440 ezer embernek nincsen háziorvosa hazánkban - söpört végig a hír több fórumon is az elmúlt időszakban. Utánajártunk, Fejér megyében mennyi háziorvosi és fogorvosi praxis áll betöltetlenül.

hozzászólás

Több pénzt kapnak a fehérvári háziorvosok és munkatársaik

2017. január 11., szerda 14:34

Székesfehérvár – A háziorvosok, az asszisztenseik és a gépkocsivezetők is magasabb óradíjért dolgozhatnak idén az ügyeleteken a városban. A várossal szerdán kötött megállapodás magasabb támogatásról is szól.

hozzászólás

Új orvos, változó rendelés Dunaújvárosban

2014. augusztus 26., kedd 17:29

Dunaújváros – A házi gyermek- és felnőttorvosi körzeteket, illetve a fogászati röntgent érintő személyi változások lépnek, léptek életbe, emellett van, ahol módosulnak a rendelési idők is.

hozzászólás

A gyógyításra esküdtek fel

2014. augusztus 11., hétfő 12:50

Dunaújváros – A dunaújvárosi háziorvosok egyesületet hoztak létre évekkel ezelőtt – amikor vállalkozók lettek –, hogy egységesen tudjanak fellépni.

hozzászólás

Csak enyhe nyugtató

2012. augusztus 31., péntek 07:35

A kormány a jelek szerint egyelőre csak egy enyhe nyugtatót tudott lenyomni az egészségügyi alapellátásban dolgozók torkán azzal a 14 százalékos forrásbővítéssel, amit csütörtökön jelentett be Szócska Miklós szakállamtitkár.

hozzászólás

A háziorvosok pénteken döntenek nyomásgyakorlási akcióikról

2012. március 26., hétfő 19:19

A háziorvosok pénteken döntik el, milyen nyomásgyakorlási eszközöket vetnek be annak érdekében, hogy a kormányzat az alapellátásban dolgozók anyagi helyzetét is rendezze.

hozzászólás

Emelkedhet a háziorvosok bevétele az új indikátorrendszerrel

2011. április 04., hétfő 14:29

FMH - Hatályba lépett április elsején az új háziorvosi indikátorrendszer, így emelkedhet a háziorvosok bevétele, és magasabb színvonalú lehet az ellátás - közölte az egészségügyért felelős államtitkárság hétfőn az MTI-vel.

hozzászólás

Az államtitkárság a háziorvosok pluszpénzéről - nőhet az összeg

2011. január 13., csütörtök 10:49

FMH - Jelenleg a háziorvosok havonta átlagosan plusz húszezer forintot is hazavihetnek bizonyos plusz tevékenységek elvégzéséért, amelybe az influenza elleni védőoltások beadása is beletartozik - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkársága az MTI megkeresésére csütörtökön.

hozzászólás

Többletpénz a minőségi munkáért, háziorvosoknak

2010. május 05., szerda 16:19

FMH - A kormány szerdai ülésén fogadta el azt a finanszírozási törvénymódosítást, amelynek értelmében októbertől többletpénzhez juthatnak azok a háziorvosok, akik minőségi munkát végeznek.

hozzászólás

A régi finanszírozás jár a háziorvosoknak

2010. január 20., szerda 18:13

FMH - Székely Tamás egészségügyi miniszter szerdán közölte, hogy a tárca visszaállítja a háziorvosok finanszírozását. Ezek szerint februártól ismét 163 forint lesz a kártyapénz.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...