Keresési eredmények

Találatok a "Horváth Csaba" kifejezésre: 32 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A kultúra 50 hazai arca között fehérvári rendező is van

2017. június 26., hétfő 16:20

Összeszedték egy kiadványba a hazai kultúra félszáz jelentős személyiségét, köztük van Horváth Csaba koreográfus, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője, tánctagozat-vezetője is.

hozzászólás

A Vörösmarty Színház a könyvfesztiválon

2017. április 21., péntek 10:42

Az előző évhez hasonlóan a Vörösmarty Színház idén is képviselteti magát az Írók színházaként a Millenárison az április 20-án kezdődött és április 23-ig tartó Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, amelyet immár 24. alkalommal rendeznek meg.

hozzászólás

Ki olvas nyomtatott irodalmat?

2017. április 01., szombat 11:00

Vajon miféle furcsa helyekre lehet a lakásban elrejteni a családban „tiltott”, ettől még vonzóbbnak számító tudományos-fantasztikus könyveket? Erre is kaptunk tippeket Márton Lászlótól, aki szenvedélyes olvasóból lett író.

hozzászólás

Ausztriai munkavállalásról kérdezne? - Csütörtökön megteheti

2016. február 16., kedd 21:06

Szombathely - Horváth Csaba, a Magyar Szakszervezeti Szövetség Vas megyei képviseletvezetője többször beszélt már lapunknak az ausztriai munkavállalással kapcsolatban felvetődő nehézségekről. Olvasóink visszajelzései alapján nagy igény van az osztrák munkavállalással kapcsolatos információkra.

hozzászólás

Úgy megyünk Ausztriába dolgozni, hogy fogalmunk sincs az ottani szabályokról

2015. október 09., péntek 17:49

Szombathely - Átalakulóban van az Ausztriában munkát vállaló magyarok összetétele. Új rétegek jelentek meg, már nem csak a Nyugat-Dunántúlról mennek tömegesen a szomszédba dolgozni. Vajon ez jó vagy rossz? A választ Horváth Csaba, a Magyar Szakszervezeti Szövetség Vas megyei képviseletvezetője adja meg.

hozzászólás

A miniszterrel értékelt a polgári egyesület

2015. március 01., 19:05

Szombathely - Szombaton tartotta a Polgári Egyesület Szombathelyért évértékelő rendezvényét a Martineum Felnőttképző Akadémián. Horváth Csaba, az egyesület elnöke összefoglalta az elmúlt év eseményeit.

hozzászólás

Horváth Csaba a LuK Savaria ívrugó szegmensének vezetője

2014. augusztus 15., péntek 07:30

Szombathely -– A folyamatos fejlesztés eredményeként a LuK Savaria Kft. az egyik legjelentősebb cég a régióban. Ezúttal az ívrugó szegmens vezetője mesélt célokról, kihívásokról és arról is, milyen lesz a termelés az elkövetkező két évben.

hozzászólás

Önkormányzat 2014 - Egyeztetés kezdődött az MSZP székházában

2014. augusztus 13., szerda 08:44

A szocialista párt fővárosi politikusai kezdtek tanácskozást szerda reggel az MSZP budapesti székházában, az MTI információi szerint az önkormányzati választási együttműködés a téma.

hozzászólás

Köller Anikó lett 2014 január hónap tanára Fejér megyében

2014. február 17., hétfő 13:44

Olvasóink szavazataikkal január hónapban is megválasztották a hónap tanárát.

hozzászólás

Harmincmilliós csekket kapott az alpolgármester

2014. január 30., csütörtök 16:36

Szombathely - Sajtótájékoztatót tartottak csütörtök reggel a közgyűlés előtt a Fidesz helyi szóvivői. A városháza elé egy hatalmas csekkel álltak ki, amely Czeglédy Csaba nevére szólt.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...