Keresési eredmények

Találatok a "hőség" kifejezésre: 461 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Jövő héten visszatér a meleg, nyári idő

2017. augusztus 13., 16:29

A következő napokban ismét sok lesz a napsütés és melegszik az idő: visszatérnek a 30 Celsius-fok feletti maximumok. A hétvégén viszont újabb hidegfront várható, záporokkal lehűléssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

hozzászólás

Az egyik legintenzívebb hőhullám volt az idei nyáron a meteorológia szerint

2017. augusztus 12., szombat 13:41

A tíz legintenzívebb magyarországi hőhullám közé is bekerült az egyik idei hőségperiódius - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat. A honlapjukon közzétett elemzés szerint a melegedés töretlen, a jövőben egyre több és hosszabb hőhullám várható.

hozzászólás

Péntekre is figyelmeztetést adtak ki a hőség és a zivatarveszély miatt

2017. augusztus 11., péntek 07:38

Továbbra is országszerte tartós hőségre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat; a fővárosban és öt megyében harmadfokú figyelmeztetés van érvényben. A nyugati országrészben többfelé a zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adtak ki.

hozzászólás

Ezekre érdemes figyelni, ha hőségben sportol

2017. augusztus 10., csütörtök 10:10

A mozgás fontos dolog, így ha tehetjük, a hőségben se mondjunk le róla. A folyamatos edzés és a meleg azonban alaposan megviseli a szervezetet, de ha betartunk pár szabályt, akkor nem történhet komoly baj. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet.

hozzászólás

Tombol a nyár: az egész országra figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt

2017. augusztus 10., csütörtök 08:09

A hőség miatt hat déli megyére a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést adtak ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre. Északnyugaton délutántól heves zivatarok is lehetnek.

hozzászólás

Elege van a hőségből? Van egy rossz hírünk! - Újabb hőhullám érte el Magyarországot

2017. augusztus 09., szerda 12:49

Ismét erősödik a felmelegedés, de most rövidebb ideig tart majd a hőséghullám - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a honlapján.

hozzászólás

A hőség miatt elrendelt munkavédelmi ellenőrzésnél 99 munkaadónál találtak problémát

2017. augusztus 08., kedd 14:27

A hőség idején előírt munkavédelmi szabályok betartása érdekében végzett ellenőrzéseknél a vizsgált 304 munkáltató közül 99-nél, az ellenőrzött 6869 munkavállaló foglalkoztatását tekintve 1141-nél találtak szabálytalanságokat - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának a tárca honlapján kedden közzétett jelentésében.

hozzászólás

Abszolútban is a csúcson - Hibátlanul működtek az új gátlók, ami meg is látszott a teljesítményen

2017. augusztus 07., hétfő 20:25

KOMLÓ Nem a megszokott navigátorral versenyzett a Baranya Kupán ifj. Fogarasi Attila, ám az eredmény hasonlóan jó lett mint máskor.

hozzászólás

A hőség megviselte a szőlőt is! - A szokásosnál korábban kezdődhet a szüret

2017. augusztus 07., hétfő 19:15

Az elmúlt heti hőség nem tett túl jót a szőlőnek sem, ugyanakkor a kis bogyóméret nem feltétlenül rossz: koncentrálódik a gyümölcs "lényege", s habár emiatt a mennyiség nem lesz nagy, a minőség akár kiváló is lehet!

hozzászólás

Nem sokáig örülhetünk a lehűlésnek, a hét közepére visszatér a kánikula!

2017. augusztus 06., 15:20

Változékony, többször csapadékos idő lesz a jövő héten nagy hőingadozással: a hét közepére ismét visszatér a 38 fok körüli kánikula, a hétvégén azonban néhol már csak 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...