Keresési eredmények

Találatok a "illemhely" kifejezésre: 9 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Ha a szükség megkívánja - A legtöbb nyilvános illemhely ingyenes a megyeszékhelyen

2017. július 17., hétfő 07:30

SZÉKESFEHÉRVÁR - Akár turistaként járunk a megyeszékhelyen, akár csak ingázunk a város különböző pontjain, bármikor előfordulhat, hogy "nagyon menni kell".

hozzászólás

Jó reggelt, Veszprém megye!

2015. június 17., szerda 06:44

A hétvégén megteltek a balatoni strandok. A roham senkit nem érhetett váratlanul, hiszen a meteorológia jó előre hőségriasztást adott ki.

hozzászólás

Az emberi segítőkészség elvi és gyakorlati oldala a diszkont áruházainkban

2014. augusztus 17., 11:25

Ha valakire hirtelen ráérik a szükség egy élelmiszerbolt kellős közepén, elvileg mindenki nagyon segítőkész. A gyakorlat azonban azt mutatja: amikor bekövetkezik a baj, csak akkor van nagy rohangálás….

hozzászólás

Mi lehet tenni, ha egy boltban tör ránk a szükség?

2014. augusztus 07., csütörtök 09:28

Megyei körkép – Ha valakire hirtelen ráérik a szükség egy élelmiszerbolt kellős közepén, elvileg mindenki nagyon segítőkész. A gyakorlat azonban azt mutatja: amikor bekövetkezik a baj, csak akkor van nagy rohangálás…

hozzászólás

Nem zár be az illemhely - Szárnyra kelt egy „kacsa”, de hamar kiderült az igazság

2014. augusztus 04., hétfő 19:55

A közszolgálati rádió délelőtti műsorában beolvastak hétfőn egy SMS-t, ami szerint Fehérvár egyetlen nyilvános WC-je örökre bezár. Utánajártunk a hírnek, amiről kiderült, hogy kacsa.

hozzászólás

Vita a nyilvános WC-ről

2013. szeptember 06., péntek 18:27

A városvezetés bírálja felül hibás döntését, ismerje be tévedését, és álljon el a Cserhát 5. szám közelében tervezett nyilvános illemhely megépítésének szándékától, hangzott el a Jobbik helyszíni sajtótájékoztatóján pénteken.

hozzászólás

Nyilvános hely, illik megtalálni

2010. május 15., szombat 04:29

Fejér megye - A nagyobb városokban illik létrehozni nyilvános WC-ket, kitáblázni azokat, hogy a kirándulók megtalálják. Fehérváron több közterületi illemhely is használható. A közterületen illetlenkedni szabálysértés

hozzászólás

Harry herceg a vécébe menekült a lányok elől

2010. április 25., 15:58

Az illemhelyen próbált menedéket találni Harry herceg egy éjszakai bár hölgyközönsége elől, ám a lányrajongókat ott sem tudta lerázni.

hozzászólás

Klímavédelem: beszállás előtt könnyítsen magán!

2009. október 04., 08:22

Tokió - A földi illemhely használatára buzdítja utasait a beszállás előtt egy légitársaság Japánban, mivel így kisebb súlyt cipel a repülőgép, és kevesebb szén-dioxid kerül a levegőbe.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...