Keresési eredmények

Találatok a "kap" kifejezésre: 9 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Véleményezni lehet a közös uniós agrárpolitikát

2017. március 20., hétfő 20:00

Budapest - Május 2-áig lehet véleményezni az uniós Közös Agrárpolitikát (KAP), s fontos, hogy minél több hazai gazdálkodó megtegye ezt, mivel döntésének meghozatalakor Brüsszel nagyban fog támaszkodni ezen visszajelzésekre is.

hozzászólás

Mutasd magadat! Civil fiatalok keddi bemutatkozása a városban

2014. augusztus 12., kedd 20:25

Székesfehérvár -– Mutasd magad, fiatalság! címmel szerveztek egész napos programot a belvárosban, majd a civilközpontnál a Kap-Tárosok.

hozzászólás

Mit ad a KAP a gazdáknak?

2013. január 02., szerda 07:48

Zalaegerszeg – A közelmúltban a Magyar Agrárkamara szervezésében az Európai Unió 2014-2020 közötti, új költségvetési időszakában életbe lépő Közös Agrárpolitika (KAP) tervezetéről hangzott el előadás a megyeszékhelyen.

hozzászólás

Mit hoz az EU közös agrárpolitikája?

2011. november 16., szerda 06:18

Bár a gazdasági válság még módosíthat az Európai Unió Közös Agrárpolitikájának (KAP) reformfolyamatán, a változtatások főbb irányai már kialakultak az Európai Bizottság tervezeteiben.

hozzászólás

KAP: jogászból lett humorista

2011. augusztus 02., kedd 11:31

Nagyvázsony - Álomfellépésnek nevezte a Dumavölgy-Humorvár eseményeit Kovács András Péter. Hazánk legnagyobb stand-up fesztiválját Nagyvázsonyban rendezték meg, ahol a legismertebb hazai humoristák léptek fel.

hozzászólás

Többen kapnak pénzt

2011. július 22., péntek 19:27

Az előzetesen vártnál több, 2.450.960 ember jut reálhozamhoz 2011. augusztus 31-ig, ami közel 7 százalékkal magasabb a pénztárak által korábban becsült adatnál; a magánnyugdíjpénztárak mindenkor a törvényi előírásoknak megfelelően, szigorú állami felügyelet mellett fektették be tagjaik nyugdíjcélú megtakarításait - közölte a Stabilitás Pénztárszövetség.

hozzászólás

Kap-Tár a helyi fiataloknak

2011. június 01., szerda 15:45

Székesfehérvár - Idén lép 18. életévébe a Sziti Szociális Egyesület, amely új ifjúsági közösségi pontot adott át szerdán a volt Technika Házában. A Kap-Tár névre keresztelt újdonság olyan programokat és projekteket szervez helyi fiataloknak, amelyeknek köszönhetően a városban maradnak tanulmányaik után is.

hozzászólás

Újabb fordulat: egy videó szerint Rózsa Flores pénzt kapott a bolíviai alelnök testvérétől

2011. február 09., szerda 20:59

Újabb fordulat következett be Bolíviában az állítólagos terrorista összeesküvés ügyében: egy ellenzéki képviselő szerdán egy olyan videofelvételről adott hírt, amelyen Rózsa Flores látható, amint pénzt vesz át a bolíviai alelnök testvérétől.

hozzászólás

Elindult a kríziskezelő program: hétfőtől igényelhető az egyszeri, vissza nem térítendő támogatás

2009. augusztus 03., hétfő 11:39

Budapest - A krízishelyzetbe került családoknak az önkormányzatok jegyzői hivatalainál formanyomtatványon kell igényelniük a krízisalapból az egyszeri, vissza nem térítendő támogatást - közölte Prehlik Lajos, a főváros XIII. kerületének jegyzője hétfőn, a helyi polgármesteri hivatalba kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...