Keresési eredmények

Találatok a "katonaság" kifejezésre: 30 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A katonákat ünnepelték Székesfehérváron

2017. május 19., péntek 19:50

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Magyar Honvédelem Napja, illetve az MH Összhaderőnemi Parancsnokság megalakulásának 10. évfordulója alkalmából rendezvényeket tartottak pénteken a városban. A reggeli órákban ünnepi állománygyűlést tartottak a Zámolyi úti összhaderőnemi parancsnokságon

hozzászólás

Jó reggelt, Fejér megye!

2017. április 26., szerda 06:30

Annak idején előfelvételisek voltunk, ami annyit jelentett, hogy az egyetem előtt szinte mindenkit behívtak egy kis hadakozásra.

hozzászólás

Méltó körülmények között a határt védő katonák

2017. március 21., kedd 05:30

Hercegszántó - Kulturált körülmények között képesek elszállásolni a tömeges migráció okozta válsághelyzet kezelésében részt vevő katonaállományt, miután Simicskó István honvédelmi miniszter átadta a Magyar Honvédség (MH) negyedik, hercegszántói határvédelmi bázisát hétfőn délelőtt.

hozzászólás

Némán szállt egy repülőgép a magyar légtérben - riasztották a gripeneket

2017. február 17., péntek 15:10

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit péntek délután, miután egy szállító gép nem vette fel a kapcsolatot a légiirányítással - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

hozzászólás

Katonai képzést indít gyerekeknek a Honvédelmi Minisztérium

2017. január 19., csütörtök 07:43

Honvéd kadétképzés indul szeptemberben egy budapesti és egy szekszárdi iskolában. A Honvédelmi Minisztérium (HM) közlése szerint az új képzési forma bevezetése "a haza védelmére kész felnövő generáció kinevelését" szolgálja.

hozzászólás

Ahol senki sem gyászol

2016. április 14., csütörtök 20:32

Székesfehérvár – Körbejárható történelem, az első világháború mindennapjai és a háborús mindennapok valósága.

hozzászólás

Simicskó: a pártok alapvetően egyetértettek abban, hogy terrorveszély esetén a magyar katonáknak legyen szerepe

2016. január 12., kedd 21:16

Konstruktívnak nevezte Simicskó István honvédelmi miniszter a parlamenti frakcióval rendelkező pártok képviselőivel folytatott keddi megbeszélést. Simicskó István az M1 aktuális csatorna esti műsorában azt mondta: a pártok alapvetően egyetértettek abban, hogy terrorveszély esetén a magyar katonáknak legyen szerepe.

hozzászólás

Katonákat vezényel Belgium a brüsszeli reptérre

2015. november 17., kedd 15:09

Belgium egész területén kettesről hármasra emelték a terrorfenyegetettség szintjét, s ezzel párhuzamosan a kormány fegyveres katonákat küld az ország legjelentősebb nemzetközi repülőterére, Zaventembe.

hozzászólás

NATO-bázis: városunk ettől nem válik célponttá

2015. október 02., péntek 10:45

Székesfehérvár – Október 8-án születhet még a végleges döntés arról, hogy Székesfehérváron NATO-bázist hoznak létre – árulta el kérdésünkre Vargha Tamás honvédelmi államtitkár.

hozzászólás

Olasz katonák a celli Vasvirágban – naponta onnan mennek a NATO-hadgyakorlatra

2015. szeptember 11., péntek 11:38

Celldömölk – Senki ne csodálkozzon, ha az elkövetkezendő hetekben sokszor hall olasz szót Celldömölk belvárosában. Olasz repülős egység katonái érkeztek NATO-hadgyakorlatra Magyarországra, és a celli Vasvirág Hotelben szállásolták el őket.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...