Keresési eredmények

Találatok a "klíma" kifejezésre: 65 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A klíma tisztítása

2017. augusztus 08., kedd 12:00

A lakás és a személygépkocsi klímaberendezése akár házilag is tisztítható, de nem biztos, hogy érdemes belevágnunk.

hozzászólás

A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi a járatok klímáját

2017. augusztus 01., kedd 16:18

A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi járatain a klímaberendezések, szellőzőrendszerek, ablakok megfelelő működését, hiba esetén a problémát a lehető leggyorsabban elhárítják - közölte az autóbusz közlekedési vállalat az MTI érdeklődésére.

hozzászólás

Végre vége a gatyarepesztő hőségnek

2017. június 29., csütörtök 11:00

Talán mindenki emlékszik a tavalyi nyár extrém hőhullámaira, amelyek nem kis mértékben keserítették meg a mindennapjainkat, de valljuk be, a 35-40 fokos időjárás már nem embernek való.

hozzászólás

Ön sem bírja a hőséget? Megindult a roham a ventilátorokért

2017. június 27., kedd 09:38

A hőség miatt jelentősen megnőtt a ventilátorok, klímaberendezések forgalma - erről számoltak be az MTI-nek nyilatkozó áruházláncok.

hozzászólás

Ezért köhögünk, tüsszögünk az autóban tavasszal

2017. május 05., péntek 11:00

Két dolgot fontos lenne, hogy elvégezzünk tavasszal az autónk és a saját érdekünkben. Az egyik a klímatisztítás, a másik a kárpitozott részek alapos takarítása.

hozzászólás

Tavaszi fontos tennivalók: száműzzük a járműből a baktériumokat és a port!

2017. május 05., péntek 10:00

Két dolgot fontos lenne, hogy elvégezzünk tavasszal az autónk és a saját érdekünkben. Az egyik a klímatisztítás, a másik pedig a kárpitozott részek alapos takarítása.

hozzászólás

Az alattomos szénmonoxid-mérgezés egyre több áldozatot követel (x)

2017. január 08., 04:00

Ön is érezte már, hogy fáj a feje, zúg a füle, hányinger gyötri, szédül, esetleg zavartságot is tapasztalt? Akár saját magán, akár családtagján veszi észre ezeket a jeleket, ami bőrkipirulással, hányással, izomgörcsökkel folytatódik, azonnal menjenek friss levegőre, és hívjanak segítséget!

hozzászólás

A Fradi alaposan felkészült erre a mérkőzésre

2016. október 24., hétfő 21:00

Dunaújváros - A futsal első osztály alapszakaszának hatodik fordulójában az FTC Futsal-Fisher Klíma együttesét fogadta a Dunaferr-DUE-Renalpin FC legénysége.

hozzászólás

Tiszta levegőt az autó utasterébe! - Lassan végleg hátunk mögött hagyjuk a telet, éppen ezért ideje kitisztíttatni a klímát

2016. március 24., csütörtök 18:48

Szombathely - Rövidesen állandósulni fog a tavaszias idő, azaz a nyakunkon van a klímaszezon. Éppen ezért összeszedtük a legfontosabb tanácsokat a szakszerű tisztíttatással kapcsolatban.

hozzászólás

Kánikulában klíma kell

2015. július 17., péntek 17:43

Sokaknak a kánikula megérkeztével, az utolsó pillanatban jut eszükbe, hogy klímát vásároljanak. A tudatos emberek már tavasszal beszereltették a légkondicionálót. A választék óriási.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...