Keresési eredmények

Találatok a "közlekedés" kifejezésre: 1354 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Úttestre folyt a gázolaj - Időszakos forgalomkorlátozás Ráckeresztúr térségében

2017. március 23., csütörtök 17:44

Úttestre kifolyt gázolaj miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Ráckeresztúr térségében, a Budapest irányába vezető oldalon.

hozzászólás

Ma ismét számlálják a "nindzsákat" Székesfehérváron

2017. március 23., csütörtök 17:18

FMH-információ - A március 23-i országos bringaszámlálós akció keretében hazánk több városában, így Székesfehérváron, Várpalotán és másutt is számolják az önkéntesek azokat a kétkerekezőket, akik használják az elsődleges láthatósági és biztonsági berendezéseket járművükön.

hozzászólás

A DH egypercese: Két hasonló ember

2017. március 23., csütörtök 06:30

A gyalogos éppen akkor lépett le a járdáról a zebrára, amikor a gyalogátkelőn keresztülhaladó autósoknak zöldre váltott a lámpa.

hozzászólás

Jó reggelt, Dunaújváros!

2017. március 23., csütörtök 06:00

Milyen jó, hogy oly sokan óvják egészségüket, hiszen fő a megelőzés.

hozzászólás

Egyre öregebb autók közlekednek a magyar utakon

2017. március 19., 12:27

Budapest - Két év alatt 13,4-ről 13,9 évre nőtt a forgalomban lévő személyautók átlagéletkora Magyarországon, és az eladásra hirdetett autók átlagéletkora is közelít a 12 évhez - hívta fel a figyelmet Fodor László, egy autós portál szakértője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

hozzászólás

Szünetel a határforgalom a barabási magyar-ukrán határállomáson

2017. március 17., péntek 11:50

Nyíregyháza - Áramszünet miatt leállt a határforgalom a barabás-mezőkaszonyi magyar-ukrán közúti határátkelőhelyen péntek délelőtt - közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

hozzászólás

Parkolóból tolató Ladával ütközött - esélyes sem volt elkerülni az ütközést

2017. március 14., kedd 14:17

Egy a parkolóból kitolató Ladába ütközött egy az úton szabályosan haladó kis áruszállító Opel furgon Nagykarácsonyban a Községháza előtti parkolóban a Petőfi Sándor utcában kedden 11.44-kor.

hozzászólás

Megyei közutasok szakmai napja

2017. március 12., 17:10

Székesfehérvár - Díjak, újdonságok, szakmai előadások és esti bál jelentette a főbb programpontokat Fejér megye közlekedési szakembereinek egész napos rendezvényén.

hozzászólás

Ki állja a költségeket? - 2018 után újra kell tárgyalni a finanszírozást

2017. március 10., péntek 08:30

Budapest - Valóban jelentős a különbség a megyei jogú városok és a főváros közösségi közlekedésének támogatási mértéke között - ismerte el lapunk kérdésére Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

hozzászólás

Mikor használjuk helyesen a nappali menetfényt?

2017. március 03., péntek 08:00

Egyre többször találkozhatunk olyan járművekkel az utakon, amelyek lakott területen belül nappal is ki vannak világítva elöl. Ezek az autók nappali menetjelző lámpával vannak ellátva. De mi a helyzet, ha ugyanezt a fényforrást használják rossz látási körülmények között is?

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...