Keresési eredmények

Találatok a "lakásfelújítás" kifejezésre: 22 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Bővülnek a lehetőségek - megújulnak a Kádár-kockák

2017. július 08., szombat 05:00

BUDAPEST A Miniszterelnökség tervei szerint a jövőben a családi otthonteremtési kedvezmény felét fel lehetne venni lakásfelújításra, a súlyos munkanélküliséggel küzdő megyékben pedig a használt lakásra fordítható csok összegét megemelnék, akár meg is dupláznák.

hozzászólás

Fürdőszoba-felújítás: nem olyan egyszerű, mint gondolnánk

2017. június 13., kedd 11:00

Igazi kihívás és nem kevés fejtörést okoz egy aprócska fürdőszoba praktikus és ízléses kialakítása, azonban némi kreativitással és egy jó szakemberrel nem lehetetlen küldetés. Ha használt lakást, házat vásárolunk, akkor viszont számoljunk néhány buktatóval.

hozzászólás

Utánozhatatlan felület és évtizedes időtállóság: melegburkolás

2017. május 02., kedd 10:00

Dunaújváros - A lakásfelújítás, belsőépítészeti megoldások tervezése során az otthonosság érzete a fa természetessége nélkül elképzelhetetlen.

hozzászólás

A fesztiválok és egy lakásfelújítás is nagy zajjal járhat - a kérdés: meddig tűrjük ezt?

2017. március 21., kedd 15:00

Székesfehérvár - A csendháborítással kapcsolatos szabályozások leginkább nyáron, a fesztiválok idején jutnak eszünkbe. Pedig egy lakásfelújításnál, sőt, a tömegközlekedési eszközökön is fontos a megfelelő hangerő használata.

hozzászólás

Mikor sértjük a zajrendeletet?

2017. március 20., hétfő 20:01

Székesfehérvár – A csendháborítással kapcsolatos szabályozások leginkább nyáron, a fesztiválok idején jutnak eszünkbe. Pedig egy lakásfelújításnál, sőt, a tömegközlekedési eszközökön is fontos a megfelelő hangerő használata.

hozzászólás

Januári terv, tavaszi felújítás

2017. január 23., hétfő 17:05

Vajon megfelelő a lakás vízszigetelése? Hol találhatunk megbízható mesterembereket a lakásfelújításhoz? Spórolhatunk-e a tető korszerűsítésével? Ha tavaszi felújításról álmodozunk, nem árt ezen elgondolkoznunk.

hozzászólás

Sokan terveznek lakásfelújítást

2016. december 19., hétfő 21:20

Bár otthonukkal alapvetően elégedettek, a magyar háztartások 85 százaléka tervez a jövőben valamilyen lakásfelújítási munkálatot, közel három-negyedük három éven belül készül ilyen lépésre - derül ki az egyik kereskedelmi bank megbízásából készült reprezentatív felmérésből.

hozzászólás

Bírság a lakásfelújítás miatt lépcsőházba kitett szekrény miatt

2016. december 07., szerda 06:20

Székesfehérvár - Történetünk tipikus, tanulságai mindannyiunk számára megszívlelendők. Egy József utcai panelházban ellenőrzést tartott a katasztrófavédelmi hatóság, és bírságolt. A tűzvédelmi szabályok megszegése miatt.

hozzászólás

Most csiszolhatunk

2015. december 29., kedd 09:00

Veszprém - A szobafestéssel jobb, ha várunk, azonban kisebb csiszolásokat, bútorfelújításokat elvégezhetünk.

hozzászólás

Fehérbe öltözött gyerekszobák, kis színes kiegészítőkkel feldobva

2015. december 13., 07:30

Szép ajándék karácsonyra a gyerekszoba felújítása, ha éppen a háztartásunkban élő kamasz unalmasnak találná már a környezetét. A fiatalok szeretik a letisztult színösszeállításokat, a fehér bútorokat csak piros vagy csak pink vagy csak kék vagy csak szürke textilekkel érdemes kombinálni.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...