Keresési eredmények

Találatok a "magyar film" kifejezésre: 20 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Nincs még minden veszve?

2017. február 20., hétfő 20:47

Elég sokszor érzi úgy, hogy Abszurdisztánban él, ugyanakkor a Berlinben hatalmas sikert elért alkotását teljesen szabadon, külső befolyásoktól mentesen forgathatta le, mondta egyik nyilatkozatában Enyedi Ildikó.

hozzászólás

A Tiszta szívvel című film is bekerült a 45. FEST programjába

2017. február 07., kedd 11:27

Till Attila Tiszta szívvel című alkotása is szerepel a február 24-án kezdődő 45. FEST belgrádi nemzetközi filmfesztivál programjában.

hozzászólás

Jó éve volt a magyar filmnek

2017. január 11., szerda 09:00

Szép sikerrel szerepeltek a magyar filmek tavaly szerte a világban. Legalább ilyen jó hír, hogy a hazai mozikban is kíváncsiak voltak rájuk a nézők.

hozzászólás

Oscar-díj - A Tiszta szívvel című film a magyar jelölt

2016. augusztus 31., szerda 15:10

Magyarország a Tiszta szívvel című akcióvígjátékot nevezi a legjobb idegen nyelvű film kategóriában az Oscar-díjra - ismertette az Oscar-díjra nevező bizottság szerdai döntését a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel.

hozzászólás

Saul fia - Ahogyan még nem láttuk

2015. június 20., szombat 08:30

– Nincs évszám, se helyszín, se múlt, se jövő. Csak a halálgyár.

hozzászólás

Volt egyszer egy filmszemle

2013. február 04., hétfő 08:27

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Magyar Filmszemle. Igencsak kedvelték a világon. Volt idő, amikor a nagy testvér, a Cannes-i előjátékának tartották.

hozzászólás

Művihar a fapados Filmszemle ügye Vajna szerint

2012. január 20., péntek 22:07

Andrew G. Vajna a szervezők által állami támogatás hiányában "fapadosnak" nevezett idei Filmszemléről azt mondta: ez egy "művihar", hiszen a szervezők, nem is kértek állami támogatást. Vajna azt is kijelentette egy pénteki sajtótájékoztatón Egerben, hogy 40 forgatókönyv elbírálása után 3 film forgatása megkezdődhet.

hozzászólás

Oscar-díj: Tarr Béla filmjét nevezték

2011. szeptember 01., csütörtök 19:43

Tarr Béla A torinói ló című játékfilmje képviseli Magyarországot az idegen nyelvű Oscar-díjért folyó 2012-es versenyben - közölte a Magyar Filmunió csütörtökön.

hozzászólás

Magyar filmterv alkotója kapott díjat Cannes-ban

2011. május 15., 15:22

A magyar Zomborácz Virág és a svéd Hanna Sköld átvette az Európai Unió MEDIA Európai Tehetség nevű díját vasárnap Andrulla Vasziliu oktatásügyért, kultúráért, a többnyelvűségért és az ifjúságpolitikáért felelős uniós biztostól a 64. Cannes-i Filmfesztiválon.

hozzászólás

Magyar filmesek tiltakozása - Tarr Béla, Enyedi Ildikó

2011. február 07., hétfő 13:40

Nyilatkozatban tiltakozott kilenc neves magyar filmrendező a magyar filmszakma rendszerének megváltoztatása ellen; az MTI-hez hétfőn eljuttatott dokumentum aláírói szerint "egyszemélyes irányítási rendszert" alakítanak ki, ami veszélyezteti a magyar film sokszínűségét.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...