Keresési eredmények

Találatok a "munkaszüneti nap" kifejezésre: 16 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Legyen munkaszüneti nap december 24-e? - Népszavazást tarthatnak a kérdésről

2017. június 06., kedd 14:40

Népszavazás lehet december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról, mert a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén hitelesítette az erre irányuló népszavazási kérdést.

hozzászólás

Hat szombaton is dolgozunk 2018-ban, ám kilenc hosszú hétvégénk lesz

2017. május 19., péntek 17:30

Jövőre hat szombat is munkanap lesz a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló, nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint, amely a Magyar Közlönyben jelent meg pénteken. A munkanap áthelyezések miatt ugyanakkor kilenc hosszú hétvége lesz 2018-ban.

hozzászólás

Így alakul az ünnepi nyitvatartás május 1-jén!

2017. május 01., hétfő 08:12

Május 1-je munkaszüneti nap, ez vonatkozik a legtöbb áruház, bolt és üzlet dolgozóira is. Nézzük, mi lesz azért nyitva, ha szükség lenne egy gyors bevásárlásra.

hozzászólás

Jön a négynapos hétvége! Örülünk a nagypénteki munkaszünetnek?

2017. április 01., szombat 09:00

Pápa - Március elején megszavazta az Országgyűlés, hogy a nagypéntek munkaszüneti nap legyen, tehát húsvétkor négynapos hétvégénk lesz.

hozzászólás

Vasárnapokon és munkaszüneti napokon is kötelező dolgozni? (x)

2017. március 22., szerda 08:00

A munkaszüneti napok, és a vasárnapok alkalmával végzett munka kérdése mind a munkavállalókat, mind a munkáltatókat, sőt, a jogi területen dolgozó szakembereket is időtlen-idők óta foglalkoztatja, ugyanis vannak olyan vállalkozások, és bizony állami intézmények is, ahol nem lehet szünetet tartani még ezeken a napokon sem.

hozzászólás

Balog Zoltán szerint mindenkinek jó, hogy munkaszüneti nap lesz nagypéntek

2017. március 07., kedd 11:38

Mindenkinek jó az, hogy Magyarországon lesz még egy munkaszüneti nap, a hívőknek és a nem hívőknek, a katolikusoknak és a reformátusoknak, a fiataloknak és az időseknek, de a családoknak és az egyedülállóknak is - hangsúlyozta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, aki képviselőként előterjesztője volt az erről szóló, kedden elfogadott törvényjavaslatnak.

hozzászólás

Eldőlt! Munkaszüneti nap lesz nagypéntek

2017. március 07., kedd 10:20

Az Országgyűlés kedden a Fidesz-KDNP képviselőinek javaslatára munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket, így idén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét.

hozzászólás

Ausztriai munkaszüneti napok 2017-ben

2017. január 04., szerda 14:18

Ausztriában tartományonként változnak az ünnepnapok. Persze vannak egységesek, amelyeket az országban mindenhol ünnepelnek, de külön-külön is rendelhetnek el ünneppel egybekötött munkaszüneti napot. A Burgenlandban dolgozók örülhetnek: 16 szabadnapjuk lesz 2017-ben.

hozzászólás

Ünnepek, hosszú hétvégék a jövő évben

2016. december 29., csütörtök 08:30

A 2017-es esztendőben az ideinél is kevesebb hosszú hétvégével kell beérnünk. Egyedül áprilisban és karácsonykor pihenhetünk négy napot egyszerre.

hozzászólás

Rio 2016 - Rögbi: A Fidzsi-szigeteken munkaszüneti nappal ünneplik első olimpiai aranyérmüket

2016. augusztus 12., péntek 08:42

Frank Bainimarama, Fidzsi-szigetek miniszterelnöke munkaszüneti napot hirdetett annak tiszteletére, hogy az ország válogatottja csütörtökön diadalmaskodott a riói olimpia férfi rögbitornáján, és ezzel az ország történetének első ötkarikás érmét nyerte.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...