Keresési eredmények

Találatok a "Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)" kifejezésre: 22 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A hőség miatt elrendelt munkavédelmi ellenőrzésnél 99 munkaadónál találtak problémát

2017. augusztus 08., kedd 14:27

A hőség idején előírt munkavédelmi szabályok betartása érdekében végzett ellenőrzéseknél a vizsgált 304 munkáltató közül 99-nél, az ellenőrzött 6869 munkavállaló foglalkoztatását tekintve 1141-nél találtak szabálytalanságokat - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának a tárca honlapján kedden közzétett jelentésében.

hozzászólás

16 éves kortól dolgozhatnak a diákok

2017. május 30., kedd 08:30

A diákok 16 éves kortól létesíthetnek munkaviszonyt, a megkötött munkaszerződés azonban csak a törvényes képviselő hozzájárulásával lesz érvényes - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) honlapján a nyári diákmunka vállalásáról közzétett tájékoztatásában.

hozzászólás

Százmillió forintos befektetés a közös jövőbe

2017. május 26., péntek 17:27

Százmillió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a Karsai Alba Kft. A pénz hazai költségvetési forrásból származik.

hozzászólás

46,6 milliárd forintnyi fejlesztés Veszprém megyében

2017. május 18., csütörtök 08:00

Országjárásba kezdett a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága, hogy a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Programok) első körben hirdetett kedvezményezettjeit információval lássa el.

hozzászólás

Öt Fejér megyei iskola díjazott az Energiatudatos Iskolákért Programban

2017. március 06., hétfő 14:01

Budapest-Fejér megye - Öt Fejér megyei intézmény is található a Virtuális Erőmű Program idei díjazottjai között, akik március 6-án, hétfőn vehették át díjaikat és a gratulációkat Marczinkó Zoltántól, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárától.

hozzászólás

Munkabalesethez vezethet, ha kimerülten dolgozunk

2017. február 21., kedd 18:25

Egyre több a súlyos baleset a munkahelyeken.

hozzászólás

Cseresnyés Péter: ma többen dolgoznak, mint öt éve

2015. december 06., 16:18

Ma többen dolgoznak, mint öt éve, a fiatalok foglalkoztatottságának aránya is javult - mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára a Fidelitas Tatárszentgyörgyön tartott háromnapos ifjúságpolitikai konferenciájának vasárnapi zárónapján.

hozzászólás

Dízelbotrány - NGM: korai az adókiesést illetően becslésekbe bocsátkozni

2015. november 10., kedd 17:10

Nincsenek olyan adatok, amelyek bizonyítanák, hogy Magyarországnak konkrét bevételkiesést okozott a Volkswagen-konszern körül kialakult botrány, és a Magyarországon forgalomba helyezett gépjárművekkel kapcsolatban korai az adókiesést illetően becslésekbe bocsátkozni - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel a Párbeszéd Magyarországért (PM) hétfői közlésére reagálva.

hozzászólás

Tállai: hét-tíz napon belül az önkormányzatok számláján lehet a pénz

2015. április 13., hétfő 16:34

Hét-tíz napon belül az önkormányzatok számláján lehet az a pénz, amit a kormány múlt szerdán hagyott jóvá azon települések számára, amelyek a DRB Bankcsoportnál vezették számlájukat, és ezért forrásuk ragadt benn a négy bank valamelyikénél - jelentette be Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón.

hozzászólás

FM: ötmilliárd forint a dohánytermesztés támogatására

2015. március 13., péntek 11:02

A kormány a dohánytermelés 2015. évi támogatásához 5 milliárd forintot biztosít, a szükséges forrást a Földművelésügyi Minisztérium (FM) saját forrásaiból, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hozzájárulásával a tavalyi költségvetési maradványok felhasználásával teremti elő - közölte a tárca az MTI-vel pénteken.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...