Keresési eredmények

Találatok a "oktatás" kifejezésre: 556 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Kiállnak a mátyásdombi iskoláért

2017. április 18., kedd 19:28

Mátyásdomb – A Fejér Megyei Hírlap úgy értesült, hogy a Székesfehérvári Tankerületi Központ javaslatot nyújtott be az oktatásért felelős miniszterhez arról, hogy a mátyásdombi Lonkai Ármin iskola felső tagozata a 2017-2018-as tanévtől kezdődően beolvad az enyingi Batthyány Fülöp iskolába.

hozzászólás

"Lépten-nyomon megállítanak" - Ötven éve fejeződött be a Zalaegerszegen a tanárképzés

2017. április 11., kedd 19:20

Zalaegerszeg - A zalai megyeszékhelyen 50 évvel ezelőtt szűnt meg a tanárképzés, de az utolsóként végzett évfolyam hallgatói nem vesztették szem elől egymást. Múlt szombaton is eljött az együtt végzett csapat fele a találkozóra.

hozzászólás

Palántát ültettek, saláta készült

2017. április 11., kedd 13:02

Zalaszentgrót - A Koncz Dezső Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben múlt héten rendezték meg az értelmileg akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák diákjai számára meghirdetett

hozzászólás

A CEU meg tud felelni a feltételeknek

2017. április 07., péntek 08:00

Budapest - Az új felsőoktatási törvényről, az az államadósság további csökkentéséről és a 4 százalék fölötti gazdasági növekedés tervéről is szólt Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján.

hozzászólás

Eltörölték a csengetési rendet és a gyerekeknél hagyták az okostelefont Székesfehérváron

2017. március 20., hétfő 14:26

Más módszerekkel tanítanak egy héten keresztül a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában: nincs csengetési rend, és megjelent a meditáció is.

hozzászólás

Csajos tánciskola Székesfehérváron

2017. március 19., 14:00

Székesfehérvár - Hogy mit nem lehet? Angol keringő nélkül élni? Ó, dehogyisnem... Csak valószínűleg nem érdemes, mert úgy kevésbé szórakoztató.

hozzászólás

Kamarai fórum az oktatásról

2017. március 09., csütörtök 18:00

Nagy érdeklődés övezte az iparkamara a szak- és felnőttképzésről szervezett fehérvári fórumát.

hozzászólás

Iskolába hívogató

2017. március 04., szombat 08:55

Minden család számára nagy esemény, amikor gyermekük iskolás lesz, egyúttal nehéz feladat kiválasztani a gyermek képességeinek, érdeklődési körének leginkább megfelelő intézményt.

hozzászólás

Kilenc évfolyamos lehet az általános iskolai képzés

2017. március 03., péntek 14:30

Székesfehérvár - A pedagógiai szakszolgálatok sokszínű világa címmel tartott nyitókonferenciát a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete alkalmából.

hozzászólás

Több középiskolai hely van, mint jelentkező

2017. február 27., hétfő 08:52

Több középiskolai hely van - különösen a négyosztályos iskolákban -, mint ahány jelentkező - emelte ki az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...