Keresési eredmények

Találatok a "orvosi ügyelet" kifejezésre: 14 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Minősíthetetlen stílusú felirat a váróban

2017. január 11., szerda 07:00

Enying, Budapest - Elképesztő stílusú „falragasz” került ki az enyingi orvosi ügyelet várójába. A papír arra hívja fel a figyelmet, mi nem számít sürgős, ügyeleti panasznak. A gond inkább a betegeket sértő megfogalmazással van. Az ügyben vizsgálat zajlik.

hozzászólás

Az orvosi ügyelet visszaállítását szorgalmaznák Zalalövőn

2016. február 18., csütörtök 20:30

Zalalövő – Nem tett le a város önkormányzata arról a korábbi szándékáról, hogy újra beinduljon a központi orvosi ügyelet a településen.

hozzászólás

Itt keresse ezentúl az orvosi ügyeletet Szombathelyen!

2015. december 17., csütörtök 16:38

November elseje óta új helyen működik a Szombathely környéki települések orvosi ügyelete. A vidéki lakosoknak a Szelestey utca 8. szám alatt kialakított ügyeletre kell menniük, ha sürgős ellátásra van szükségük. A szolgálatot a Szombathelyi Kistérség Többcélú Társulása működteti. Megtartották a hivatalos átadó ünnepséget.

hozzászólás

Ügyeletről döntöttek

2013. december 19., csütörtök 20:24

Veszprém – Három orvos látja el a kórházban is a központi orvosi ügyeleti feladatokat, így írják ki a közbeszerzést, hangzott el a városi közgyűlés csütörtöki ülésén.

hozzászólás

Most is működik a központi orvosi ügyelet Sárbogárdon

2013. december 02., hétfő 16:22

Sárbogárd - Hiába világhírű az orvosi képzés hazánkban, mégis kevés az orvos, a nővér. Ráadásul egyre több az idős szakember, aki azért nem megy nyugdíjba, mert nincs „utánpótlás”. Különösen vidéken égető probléma ez!

hozzászólás

Megváltozik az orvosi ügyeleti rendszer hívószáma

2013. november 28., csütörtök 13:37

Szentgotthárd – December 1-től a város és kistérsége központi orvosi ügyelete az Országos Mentőszolgálat hívásirányító rendszerével együttműködve új hívószámon érhető el.

hozzászólás

Megegyeztek: továbbra is lesz orvosi ügyelet

2013. január 17., csütörtök 16:26

Enying - Lajoskomárom, Mezőkomárom, Szabadhídvég és Dég is vállalja, hogy beszáll az enyingi központú orvosi ügyelet működtetésébe. A kapcsolat azonban nem felhőtlen, Dég továbbra is más megoldást keres.

hozzászólás

Felülvizsgálnák az orvosi ügyelet működését

2012. december 04., kedd 17:06

Lenti - Újra kívánja gondolni a központi orvosi ügyeleti ellátást a többcélú kistérségi társulás. Ennek okán új ajánlatot kérnek az egészségügyi szolgáltatótól.

hozzászólás

Korszerű ellátás egy helyen: velencei tóparti központi ügyelet naponta 17-től reggel hétig

2012. október 25., csütörtök 17:56

Velence - A város önkormányzatának tervei szerint november végéig befejeződik az egészségügyi létesítmények korszerű elhelyezése. Megnyílt az új háziorvosi rendelő, a Tópart útit ezután akadálymentesítik.

hozzászólás

Baj esetén: az orvosi ügyelet, a fogorvos, a gyógyszertár és az állatorvos elérhetősége

2011. december 24., szombat 07:37

Vannak dolgok, amelyeket nem tudunk befolyásolni: ilyen lehet egy hirtelen jött rosszullét, egy éles fejfájás vagy éppen házikedvencünk betegsége. De hol találjuk a karácsonyi ünnepek alatt az orvosi ügyeletet? Merre is van nyitva gyógyszertár? Melyik állatorvost érhetjük el? Összegyűjtöttük a megyei egészségügyi szolgálat elérhetőségeit.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...