Keresési eredmények

Találatok a "Panhellen" kifejezésre: 13 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Energiaital és kávé helyett

2017. augusztus 12., szombat 10:00

Káros adalékok, mellékhatások és egekbe szökő vérnyomás nélkül is felpörgethetjük magunkat. De mi köze ennek a görögdinnyéhez?

hozzászólás

Lubics Szilvia táplálék-kiegészítői 200 km-es futásokhoz

2017. augusztus 05., szombat 10:00

200 km fölötti távokat futni, gyakran embertelen hőségben olyan kihívás, amire alaposan fel kell készülni. Sokunknak ez még autóval is kimerítő, Lubics Szilvia viszont futócipőben teljesít extrém ultramaratonokat. Hogyan lehet erre doppingmentesen felkészülni?

hozzászólás

Veszélyes és káros lehet a karnitin!

2017. július 29., szombat 10:00

Mindenki ismeri az L-karnitin jótékony hatásait, a testsúly csökkentés, az állóképesség javítás és az izomregeneráció vonatkozásában. Mégis előfordul, hogy valakinek nem hat, sőt, akár mellékhatások is jelentkeznek. Miért lehet ez?

hozzászólás

Miért terjed a Panhellen a sportolók körében?

2017. július 15., szombat 10:00

Számos sportág versenyzői mellett már hobbi sportolók ezrei is rendszeresen használják az Angliából érkező speciális táplálék-kiegészítőket; futóktól testépítőig, triatlonosoktól küzdősportolókig szinte minden sportban. Mitől más és mennyire hatékony a Panhellen?

hozzászólás

Izomtömeg-novelés egyszerű(bb)en

2017. július 08., szombat 10:00

Azzal mindenki tisztában van, hogy a test- és izomtömeg-növeléshez a felhasznált energián túl többletenergiát kell biztosítani a szervezet számára. Ahogy a fogyókúra, úgy a gyarapodás képlete is felírható. A módszer azonban csak látszólag tűnik egyszerű matematikai feladatnak, hiszen minden ember egyéni; más-más szükségletekkel, igényekkel, pszichés állapottal.

hozzászólás

A diétás bundáskenyér - Proteines French toast

2017. május 27., szombat 10:00

A fehérje port sokféleképpen használhatjuk ételek elkészítéséhez.

hozzászólás

Személyreszabottan válassz sport táplálék-kiegészítőt!

2017. május 13., szombat 10:00

Te is ugyanazt a vitamint és fehérjét szeded, mint a barátod? Futsz, de mégis a fitneszeseknek szánt táplálék-kiegészítőket vásárolod? Rendszeresen úszol, de még nem találtál kifejezetten úszáshoz ajánlott készítményt? Ismerd meg a személyreszabott megoldásokat, így te is hatékonyabb lehetsz!

hozzászólás

Mindent az Omega-3 zsírsavakról

2017. április 08., szombat 10:00

Mi az Omega-3, miért nélkülözhetetlen, hogyan juthat hozzá a szervezetünk és mire kell nagyon odafigyelni, mielőtt Omega-3 étrend-kiegészítőt vásárolunk. Ezekre adunk választ a cikkben.

hozzászólás

Multivitamin evolúció II. rész

2017. március 25., szombat 10:00

Ahogy az előző részben kifejtettük, a Panhellen által kifejlesztett ultravitamin készítmények számos hatóanyag esetén jobban hasznosuló formulákat tartalmaznak, mint a multivitaminok általában, továbbá olyan hatóanyagok is helyet kapnak bennük, melyek a legtöbb multivitamin készítményben együttesen nem lelhetők fel. Ám itt nem ér véget a történet, hiszen a nem aktív összetevők és a fogyasztás mikéntje szempontjából is eltérnek az ultravitaminok a multivitaminoktól.

hozzászólás

Futók helyes étkezése III. rész - Immunvédelem futás után

2017. március 18., szombat 10:00

A futás előtti helyes étkezés és a regeneráló táplálkozás után következzen most egy kevésbé hangsúlyozott, de nagyon fontos területe a futók sporttáplálkozásának: Védekezőképességünk támogatása helyes étrenddel.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...