Keresési eredmények

Találatok a "program" kifejezésre: 811 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A Dombérozó kínálata

2017. július 20., csütörtök 10:00

A hét végén is folytatódik a II. Göcseji Dombérozó kulturális-hagyományőrző programsorozat, amelynek egyik védnöke a Zalai Hírlap szerkesztősége. A 20-áig megvalósuló programokról már hírt adtunk, ezúttal a pénteki, szombati és vasárnapi kínálatot foglaljuk össze.

hozzászólás

A nemzeti programban Fehérvárcsurgó és Csókakő is szerepel

2017. július 19., szerda 10:37

Az új nemzeti kastélyprogram és nemzeti várprogram keretében négy és háromnegyed milliárd forint került Fejér megyébe: három kastély és egy vár szerepel a fejlesztés első ütemében.

hozzászólás

Már lehet jelentkezni a vértesacsai főzőversenyre!

2017. július 18., kedd 13:48

Vértesacsa - Hagyományos bográcsos főzőversenyt rendeznek augusztus 12-én a Vértesacsai Általános Iskola udvarán.

hozzászólás

Felidézni az eltitkolt szenvedéseket

2017. július 17., hétfő 12:27

Szamár-sziget szellemkatonái – A nagy háború balkáni halálmarsa címmel nemzetközi multimédiás vándorkiállítás vezeti be a július 21-én, pénteken kezdődő V. Emlékparki Nyár programsorozatot a Pákozdi Katonai Emlékparkban. A kiállítás az első világháború centenáriumi ünnepségsorozatának kiemelt projektjeként, többéves gyűjtő- és szórványkutató munka eredményeként szembesíti a szemlélőt a magyar hadifoglyok elfelejtett-eltitkolt szenvedésével.

hozzászólás

Itt az új pályázat

2017. július 13., csütörtök 20:40

BUDAPEST - A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) oldalán megjelentek a Cseh Tamás Program (CSTP) Ideiglenes Kollégiumának friss pályázati felhívásai.

hozzászólás

Hét projektre 70 milliárd forint érkezik Fehérvárra

2017. július 05., szerda 17:33

Mintegy 68 milliárd forint, az élet számos területét felölelő fejlesztés valósul meg néhány év alatt a megyeszékhelyen a kormány Modern Városok Programjának köszönhetően. A program állásáról szerdán tartottak tájékoztatót.

hozzászólás

Fesztivál a könnyűzenéért - Négynapos rendezvény keretében mutatták be a program eredményeit

2017. június 29., csütörtök 20:20

BUDAPEST - A hazai pop-és rockzene támogatására még 2014 májusában elindított Cseh Tamás Program eredményeit volt hivatott bemutatni az a négynapos rendezvény, amely a közelmúltban zajlott a budapesti Várkert Bazárban és az A38 hajón.

hozzászólás

Lakossági kérések is a közgyűlés elé kerültek

2017. június 29., csütörtök 15:54

NAGYKANIZSA Modern Városok Program, lezárt kórházi kapu, hiányos akadálymentesítés – több probléma is napirendre került a közgyűlésen.

hozzászólás

Tippek az okos időbeosztáshoz

2017. június 29., csütörtök 10:00

Javában tart a 11 hetes nyári iskolai szünidő: a gyerekek örülnek, a szülőknek viszont sok fejtörést okoz, hogy milyen programokkal töltsék ki a tanévkezdésig hátralévő időszakot. Az alábbiakban gyermekanimátor segít okosan megtervezni a vakáció hátralevő részét.

hozzászólás

Egy hosszú múzeumi éjszaka - Mutatjuk a programokat!

2017. június 23., péntek 09:00

DH-ÖSSZEÁLLÍTÁS Szombaton ismét jelentkezik az ország egyik legizgalmasabb fesztiválja, a Múzeumok éjszakája. Összeállításunkban tételesen bemutatjuk a helyi és a térségi programokat.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...