Keresési eredmények

Találatok a "sport" kifejezésre: 3348 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Kiemelten fontos az utánpótlás - Hatdanos judomester látogatott Pápára

2017. augusztus 21., hétfő 21:50

A Judo a Pápai Sportért Alapítvány meghívására a Veresi Küzdő-sport Egyesület vezetője és edzője, Ilyés Gyula VI. danos judomester látogatta meg családjával a Bakony Judo Klub jelenlegi és leendő edzőit. A találkozó központi témája az óvodás és kisiskolás korú gyermekek judoképzése volt.

hozzászólás

Mindenkinek jár a feszes hasizom - Mit jelent a "szétnyílt has"?

2017. augusztus 21., hétfő 07:30

SZÉKESFEHÉRVÁR Nem csak a kismamák, de a sportolók körében is forog a "szétnyílt has" fogalma. Vajon kit érint és mit lehet tenni ellene? Erről kérdeztük a fehérvári Rusznák Renáta várandós és szülés utáni regenerálótorna-oktatót.

hozzászólás

Fogadási csalások magyarokkal idehaza és Ausztriában (x)

2017. augusztus 21., hétfő 07:00

A futballista szemszögéből még kevesen láttatták, mi történik egy játékossal a "gyepen kívül", milyen nehézségekkel kell megküzdenie nap mint nap, hogyan keveredhet akár fogadási csalásba is, pusztán azért, hogy megélhetését biztosítsa.

hozzászólás

Futsal: A kemény edzés miatti fáradtság látszott a csapaton

2017. augusztus 20., 18:30

DUNAÚJVÁROS A nyaralás utáni munkakezdés kemény feladat szokott lenni. Az élsportban sincs másképp. A Dunaferr DUE Renalpin FC futsalcsapata az elmúlt szezont ismét ezüstéremmel zárta. A nagy riválisai erősen készülődnek, ezért ők is alapos munkába kezdtek. Schrancz Balázs edző a harmadik hete tartó munkáról és az első felkészülési mérkőzések tapasztalatairól is mesélt.

hozzászólás

Bokatörés, kiállítás, vereség - Dulló Martin súlyos sérülést szenvedett

2017. augusztus 20., 18:25

GYŐR A Merkantil Bank labdarúgó NB II 4. fordulójában a feljutást célul kitűző Győri ETO FC otthonában vendégeskedett az Aqvital FC Csákvár együttese.

hozzászólás

Kávé helyett – Nem csak feldob, fogyaszt is!

2017. augusztus 19., szombat 10:00

Van egy gyilkos kombináció a zsírpárnák és a fáradtság ellen. Nem zöld tea, nem is kávé, hanem két olyan készítmény, amit főként sportolók (hobbi és verseny szinten egyaránt) alkalmaznak, de általában külön-külön. Pedig együttesen van egy speciális hatás, amire sokan vágynak: energizálás és fogyás egyben!

hozzászólás

Programok, rendezvények Fejér megyében

2017. augusztus 18., péntek 05:00

Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

hozzászólás

Negyeddöntős az Eb-n az U16-os válogatott

2017. augusztus 17., csütörtök 09:00

SZÓFIA - Hatalmas bravúrt vitt véghez a magyar U16-os fiú kosárlabda-válogatott a korosztály B divíziós Európa-bajnokságának utolsó csoportkörében: hátrányból az utolsó negyedben megfordította a Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzést és bejutott a negyeddöntőbe.

hozzászólás

Katona Alex dobogós helyen végzett

2017. augusztus 15., kedd 13:42

Sárbogárd – A Sárréti Íjász Club pályaíjász versenyzői ritkán indulnak terepíjász versenyen, ezért is nagyszerű a felnőtt mezőnyben elért bronzérmük.

hozzászólás

Baji Balázs az atlétikai világbajnoki bronzérem után sem pihen

2017. augusztus 15., kedd 11:57

Baji Balázs abban bízik, hogy a múlt heti, londoni atlétikai világbajnokságon szerzett bronzérme egy új kezdet a pályafutásában.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...