Keresési eredmények

Találatok a "sürgősségi osztály" kifejezésre: 7 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Minősíthetetlen stílusú felirat a váróban

2017. január 11., szerda 07:00

Enying, Budapest - Elképesztő stílusú „falragasz” került ki az enyingi orvosi ügyelet várójába. A papír arra hívja fel a figyelmet, mi nem számít sürgős, ügyeleti panasznak. A gond inkább a betegeket sértő megfogalmazással van. Az ügyben vizsgálat zajlik.

hozzászólás

Súlyos kritika érte a fehérvári sürgősségi osztályt - a főigazgató szerint politikai csatározás, morális bűn az ilyen

2017. január 04., szerda 18:34

Székesfehérvár – Súlyos kritikát fogalmazott meg egy politikus a fehérvári kórház kapcsán. Az intézmény vezetője megszólalt.

hozzászólás

Karácsony a sürgősségin

2016. december 26., hétfő 15:58

Veszprém - Ugyanolyan betegségekkel és annyi beteg kereste fel a karácsonyi ünnepnapokon is a kórház sürgősségi osztályát, mint máskor, mondta el érdeklődésünkre Nemes Attila, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház belgyógyász, kardiológus orvosa.

hozzászólás

Így juthatunk el hétfőtől a megyei kórház sürgősségi osztályára

2015. június 24., szerda 14:16

Lezárják hétfőtől a megyei kórház mentőfeljáróját és a sürgősségi osztály sem lesz innen megközelíthető az építkezés miatt. Egészen július 15-ig lesz ez így!

hozzászólás

Tapasztalatcsere marosvásárhelyi orvosokkal

2013. szeptember 05., csütörtök 16:35

Zalaegerszeg -– Háromnapos tapasztalatcsere céljából öt fős küldöttség érkezett csütörtökön a Zala Megyei Kórházba, a marosvásárhelyi egyetem sürgősségi tanszékéről.

hozzászólás

Visszaút a klinikai halálból

2013. március 07., csütörtök 06:48

Zalaegerszeg - Egy új kórházi osztály elindítása nem egyszerű eset, különösen sok szövődmény léphet fel, ha korábban nem alkalmazott recept szerint működik. E helyzet minden gyerekbetegségét elszenvedte a Zala Megyei Kórház 2012. januárjában indult sürgősségi osztálya.

hozzászólás

Jelentős fejlesztések a Szent György kórházban - a jövőben is fontos szerepet ígérnek

2011. október 26., szerda 13:51

Székesfehérvár - Jelentős fejlesztések fejeződtek be a Fejér Megyei Szent György Kórházban a közelmúltban. A szerdai napon átadták az új sürgősségi részleget és a régi épületrész rekonstrukcióját.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...