Keresési eredmények

Találatok a "Thermal Hotel Balance" kifejezésre: 9 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Foglalja le pihenését SZÉP kártyával a Thermal Hotel Balance **** szállodában! (x)

2017. május 11., csütörtök 07:20

A kártyatulajdonosok 2015. évi SZÉP kártya egyenlegüket 2017. május 31-ig használhatják fel. Ne hagyja veszni a kártyáján összegyűlt összeget, foglal le előre nyaralását, őszi vagy téli pihenését Lentiben a Thermal Hotel Balance **** szállodában, fizessen előre SZÉP kártyával!

hozzászólás

LENTI: Ősi „energiák” földje (X)

2017. április 24., hétfő 05:00

Mágikus energiavonalak, 40 ezer éves gyógyvíz, élmények, zavartalan pihenés. Mindezért érdemes felkeresni Lentiben a Thermal Hotel Balance **** szállodát valamint az élmény-és gyógyfürdőt, melynek kültéri strandja is várja májustól a vendégeket.

hozzászólás

Thermal Hotel BALANCE**** - a rendezvények ideális helyszíne (x)

2017. március 26., 23:05

A konferenciák, céges rendezvények, szakmai találkozók, tréningek mellett családi összejövetelek, ballagások, esküvők, évfordulós ünnepségek megtartására is egyedülálló helyszínt nyújt Lentiben a Thermal Hotel Balance ****.

hozzászólás

Thermal Hotel BALANCE**** Lenti - Négy ország határán - Kirándulások tökéletes kiindulópontja (x)

2017. március 13., hétfő 07:00

Az ország dél-nyugati csücskében, a zalai dombok között, a szlovén-osztrák-horvát határtól néhány kilométerre fekszik Lenti.

hozzászólás

A Thermal Hotel BALANCE**** kincse: a "zöld" arany (x)

2017. február 27., hétfő 05:00

A testi és lelki egyensúlyhoz elengedhetetlen egy finom étel borral egy hangulatos étteremben, ahol könnyed zene szól. Lentiben a térség újonnan nyílt szállodája, a Thermal Hotel Balance**** ennél többet is kínál.

hozzászólás

„40 000 éves" gyógyító erő Lentiben (x)

2017. február 13., hétfő 08:00

Thermal Hotel BALANCE - ahol az ősi gyógyvíz ereje és az energiavonalak találkoznak

hozzászólás

Lubics Szilvia hosszútávfutó, többszörös Ultrabalaton és Spartathlon győztes is a Thermal Hotel BALANCE-t választotta! (x)

2017. január 16., hétfő 00:05

Lubics Szilvia nagykanizsai hosszútávfutó, ultramaratonista többször is részt vett már a Spartathlonon, az Athén és Spárta között megrendezett 246 kilométeres futóversenyen, ráadásul három alkalommal első helyen ért célba. A páratlan teljesítmény kemény felkészülést kíván, amit megérdemelt pihenés követ. Lubics Szilvia Lentiben, a négycsillagos Thermal Hotel Balance-ban piheni ki fáradalmait, ahova családja körében is ellátogatott már korábban.

hozzászólás

Ősszel is élményeket kínál a Thermal Hotel Balance (x)

2016. november 21., hétfő 00:46

Az év végéhez közeledve sokan érzik úgy, hogy rájuk férne egy kis pihenés. De ne zárkózzon be senki az otthonába, hiszen a wellness fürdők és szállodák a legalkalmasabbak arra, hogy ebben az időszakban is kikapcsolódást, pihenést nyújtsanak, hogy testünket és lelkünket egyaránt feltöltve induljunk neki az újesztendőnek.

hozzászólás

Júniusban megnyit a Thermal Hotel Balance négycsillagos szálloda (x)

2016. április 21., csütörtök 17:24

Lenti – Minőségi ugrást jelent a város és a régió életében a júniusban megnyíló Thermal Hotel Balance négycsillagos szálloda, mely olyan magas színvonalú szolgáltatásokat kínál, amik itt eddig nem voltak elérhetők a vendégek számára.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...