Keresési eredmények

Találatok a "Tiszta szívvel" kifejezésre: 9 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A közönség is szavazhat

2017. február 10., péntek 10:00

Február 26. és március 5. között rendezik meg a Magyar Filmhetet, amelynek díjaiért 23 kategóriában versenyeznek. Tíz vidéki városban, így Székesfehérváron is lesznek vetítések.

hozzászólás

A Tiszta szívvel című film is bekerült a 45. FEST programjába

2017. február 07., kedd 11:27

Till Attila Tiszta szívvel című alkotása is szerepel a február 24-án kezdődő 45. FEST belgrádi nemzetközi filmfesztivál programjában.

hozzászólás

Jó éve volt a magyar filmnek

2017. január 11., szerda 09:00

Szép sikerrel szerepeltek a magyar filmek tavaly szerte a világban. Legalább ilyen jó hír, hogy a hazai mozikban is kíváncsiak voltak rájuk a nézők.

hozzászólás

Lakástalkshow - Kéregetőnek nézték a kerekesszékes színészt

2017. január 04., szerda 11:46

Gyermekkora óta kerekesszékben ül, de semmi más nem különbözteti meg a vele egykorú társaitól. Fenyvesi Zoltán, a Tiszta szívvel című film 24 éves főszereplője őszintén beszélt a mindennapjairól, a családalapításról, és arról is, milyen érzés, amikor valaki azt hiszi, hogy kéreget.

hozzászólás

Világszerte díjazták a magyar filmeseket a hétvégén

2016. október 24., hétfő 15:58

Mészáros Márta életműdíjat kapott Kijevben, Till Attila Tiszta szívvel című alkotása díjat nyert a chicagói nemzetközi filmfesztiválon, a luxemburgi CinÉast fesztiválon, valamint a 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon, amelyen elismerést kapott Goda Kriszta Veszettek című rendezése is a hétvégén - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap hétfőn az MTI-vel.

hozzászólás

Belga, norvég és angol fesztiválon is indul a Tiszta szívvel

2016. szeptember 14., szerda 14:10

Belga, norvég és angol fesztiválon is indul Till Attila Tiszta szívvel című filmje, amely versenyez az Európai Filmdíjakért és Magyarország hivatalos nevezettjeként Oscar-díjért is az idegen nyelvű filmek kategóriájában - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel szerdán.

hozzászólás

Bérgyilkos kerekes székben

2016. május 18., szerda 19:45

Mozgássérült főszereplőkkel készített akcióvígjátékot Till Attila. A rendezői szándék dicsérhető, a kivitelezésben már akad kifogásolnivaló.

hozzászólás

Fogadóórákat tart a Jobbik ifjúsági tagozata

2015. március 19., csütörtök 16:34

Zalaegerszeg - Miután a fiatalok részéről igény mutatkozik rá, minden hónap második csütörtökjén fogadóórát tart a Jobbik ifjúsági tagozata.

hozzászólás

A Jobbik adománya

2014. december 28., 11:59

Lenti – A Jobbik Ifjúsági Tagozatának megyei szervezetei a Tiszta Szívvel elnevezésű akciójuk keretében adományokat gyűjtöttek.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...