Keresési eredmények

Találatok a "Tolcsvay Béla" kifejezésre: 8 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Film Tolcsvay Béla hetvenedik születésnapjára

2017. január 10., kedd 21:10

Székesfehérvár - Nemrégiben ünnepelte 70. születésnapját a Kossuth-díjas Tolcsvay Béla gitáros, énekes, zeneszerző, szövegíró, aki évek óta Pázmándon él.

hozzászólás

Tolcsvay Bélának a regősök mutatták a példát

2015. március 28., szombat 07:04

Nemzeti ünnepünkön Kossuth-díjat kapott a Pázmándon élő Tolcsvay Béla gitáros, énekes, zeneszerző és szövegíró. Az indoklás szerint: a rendkívül népszerű, az ősi magyar kultúra hagyományaiból és tradicionális hitvilágából építkező egyedi stílusú és sokoldalú dalszerzői, előadóművészi pályáját ismerték el ezzel.

hozzászólás

Az ég ígérő fa filmbemutatója

2012. március 27., kedd 17:41

Budapest - Az ég ígérő fa című táncos daljáték filmváltozatának bemutatóját március 31-én, 11 órakor tartják Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

hozzászólás

Dal a megyeszékhely új székelykapujáért

2012. március 06., kedd 12:03

Székesfehérvár - Ma 19 órakor a Fehérvári Civil Központban Maroshegy székelykapujáért lép fel Tolcsvay Béla énekes.

hozzászólás

Tolcsvay Béla daljátéka

2011. augusztus 17., szerda 10:09

Tolcsvay Béla - Béres Melinda: Az ég igérő fa kétfelvonásos táncos daljátékának ősbemutatóját tartják augusztus 27-én, Budapesten, a máriaremetei templomkertben, a Pesthidegkúti Nyári Fesztivál eseményeként.

hozzászólás

Tolcsvay Béláék a fővárosban

2011. augusztus 16., kedd 18:20

Budapest - Tolcsvay Béla - Béres Melinda: Az Égigérő fa két felvonásos táncos daljátékának ingyenes ősbemutatója lesz augusztus 27-én, Budapesten, a máriaremetei templom kertjében, a Pesthidegkúti Nyári Fesztivál eseményeként.

hozzászólás

Végre itt leltek hazára

2011. január 18., kedd 04:29

Pázmánd - Könnyű megtalálni Tolcsvay Béla házát. Menjünk végig a hosszú főutcán, el a modern házak előtt. A több száz éves diófák igazítanak útba. Gyönyörű parasztház.

hozzászólás

Egy este az énekmondóval

2009. augusztus 29., szombat 04:26

- Egyszerre szálltunk ki mindketten a kocsiból, aztán ugyanazt az asztalt néztük ki magunknak. A véletlen egybeesésekkel a ráhangolódás egy jó beszélgetésre ezzel még nem ért véget. Kiderült, a kiválasztott Salvator étterem is éppen Tolcsvay Béla születésnapján nyitott.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...