Keresési eredmények

Találatok a "Velencei-tó" kifejezésre: 797 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Velencei-tóból mentették a csónakázókat - A másodfokú viharjelzés ellenére voltak vízen!

2017. május 22., hétfő 11:37

Az erősen szeles időjárásban önerejükből nem tudtak kijutni a partra!

hozzászólás

Tour de Velencei-tó: repesztés két keréken

2017. május 21., 19:10

A Velence Korzóról rajtolt szombat reggel az országúti kerékpárosok körversenyeinek idénynyitó viadala, a Tour de Velencei-tó. A megmérettetés Magyar Kupa-futam is volt.

hozzászólás

Tilos a ponty a Velencei-tónál

2017. május 19., péntek 18:30

DINNYÉS - Hol tavasz, hol nyár: ám a változékony idő kedvez a ragadozóhalak horgászatának. A tavasz továbbra is szeszélyes arcát mutatja a Velencei-tónál, egyik héten esik, másik héten süt a nap: ám ez a változékonyság kimondottan kedvez a ragadozó halakra horgászóknak.

hozzászólás

Versenyek miatt korlátozzák a forgalmat a Velencei-tónál

2017. május 19., péntek 12:40

A Velencei-tó környékén 2017. május 20-án kerékpáros versenyek és túrák kerülnek megrendezésre, ezért a térségben forgalomkorlátozásokra kell számítani.

hozzászólás

Elgondolkodtató alkotások sokasága várja az érdeklődőket az 57. Velencei Biennálén

2017. május 17., szerda 19:20

Változatos, provokatív és megfejtések sorát ígérő kiállítások sokaságával várja látogatóit egészen november végéig az 57. Velencei Biennálé, amelynek Várnai Gyula képzőművész személyében dunaújvárosi főszereplője is van. Velencéből jelentjük!

hozzászólás

Fokozottan figyelnek a nagy tavak biztonságára a nyáron

2017. május 17., szerda 13:46

A rendőrség nem nyomasztó, hanem megnyugtató rendőri jelenlétet akar biztosítani a nyári idegenforgalmi szezonban a Balaton és a Velencei-tó térségében, előbbire a vizes világbajnokság egyik helyszíne miatt is kiemelt figyelmet fordítanak - közölte a műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes szerdán Keszthelyen.

hozzászólás

Hatalmas szoborkezek támogatják a víz alá kerülő Velencét

2017. május 15., hétfő 11:44

Velence - Lenyűgöző felvételeket közöl közösségi oldalán a szobrászművész Lorenzo Quinn (a neves színészóriás, Anthony Quinn fia): a minap telepítették ugyanis végleges helyére, egy velencei palota oldalához a legújabb alkotását, amelyet az idei Velencei Biennáléra készített el.

hozzászólás

Vajon lehet már fürödni a Velencei-tóban?

2017. május 08., hétfő 15:26

Velence - Ha kedves olvasóinknak kétségei lennének amiatt, hogy a tó vize egyelőre túl hideg, íme egy kis kedvcsináló videó: ez a négy aranyos kisgyerek vasárnap önfeledten pancsolt a 17 fokos tóvízben.

hozzászólás

VVSI: folyamatosság és fejlesztés a Velencei-tónál

2017. május 08., hétfő 06:45

Agárd - Szombaton az időjárás is kegyes volt a Velencei-tavi Vízi Sportiskola telephelyén megrendezett hagyományos évadnyitó ünnepséghez.

hozzászólás

Velencei-tavi szórakozás felsőfokon - Jubilált a Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál

2017. május 01., hétfő 10:44

AGÁRD - Aki fázott, pálinkával, borral melegíthetett az idén jubiláló, s éppen ezért zavarba ejtően színes kínálatot produkáló Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztiválon.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...