Keresési eredmények

Találatok a "viharkárok" kifejezésre: 25 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Közel két napja áram nélkül: Több száz háztartásban továbbra sincs szolgáltatás

2017. augusztus 12., szombat 19:41

Több száz háztartásban továbbra sincs áram a Nyugat-Dunántúlon, a kisfeszültségi hibák elhárítása, a csütörtök esti viharban megsérült villanyvezetékek és oszlopok javítása vasárnapig is elhúzódhat - tájékoztatta szombat este az E.ON szóvivője az MTI-t.

hozzászólás

Egy fiatal nő az áldozata a csütörtökön este pusztító hatalmas viharnak

2017. augusztus 12., szombat 08:30

MEGYEI KÖRKÉP - Kidőlt fák, beszakadt tetők, felborított padok jelzik megyeszerte a csütörtöki vihar nyomait. Egy ember életét vesztette.

hozzászólás

Jelentős viharkárok Zala megyében: Közlekedési táblák és fák dőltek ki (Frissítve)

2017. augusztus 11., péntek 07:39

Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is vonult a vihar. Az orkán erejű szél azonban nem kímélte a környezetet: fákat csavart ki, valamint néhány helyen az áramszolgáltatás is szünetelt. A szakemberek az egész megyében folyamatosan dolgoznak a vihar okozta káosz felszámolásáért.

hozzászólás

Kárbejelentés szerdáig!

2016. július 24., 20:57

A július 12-ei vihar- és jégkár miatt az agrár-kárenyhítési rendszerben tag gazdáknak 15 napon belül, azaz július 27., szerda éjfélig lehet érvényesen bejelentést tenniük az elektronikus kárbejelentő (EK) felületen, tudtuk meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Vas Megyei Szervezetétől.

hozzászólás

Milliárdos viharkárok

2015. augusztus 25., kedd 16:20

Zalaegerszeg - Az augusztus 17-i vihar okozta károk miatt a négynapos ünnepet követő reggelig, augusztus 24-éig az összesített adatok szerint a lakóingatlanokat érintő károk száma eléri a 13 ezret - tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

hozzászólás

Vihar – OKF: országszerte okozott károkat a vihar

2015. augusztus 17., hétfő 07:56

Országszerte számos helyen okozott károkat a vasárnap érkezett vihar. Több helyen, köztük a fővárosban jelenleg is dolgoznak a tűzoltók – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.

hozzászólás

A viharban kidőlt fák által okozott károkról

2015. augusztus 02., 12:52

A közelmúltban bekövetkezett erőteljes viharokban előfordulhatott, hogy a vihar által kidőlt fa, vagy letört faág lesodorja a tetőről a cserepeket, összetöri a kerítést vagy éppen egy gépjárműre dőlt a fa.

hozzászólás

Napokkal a vihar után - Totálkárosra zúzta az autóját a rázuhanó fa

2015. július 20., hétfő 16:10

Székesfehérvár - Sok helyen több nappal az elsöprő erejű vihar után mondta fel a szolgálatot a félig letört faág és dőlt rá az autókra. Kötvenéztünk, hol tart a károk felszámolása.

hozzászólás

Száz fát csavart ki a vihar Székesfehérváron

2015. július 15., szerda 18:18

Székesfehérvár - A jövő hét végéig eltart még a viharban letört faágak, kitört fák elszállítása a város közterületeiről.

hozzászólás

Akár ötszáz millió forint is lehet a kár a vihar sújtotta társasházban

2015. július 12., 19:44

– Sajnos, úgy tűnik, nagyobb a kár, mint gondoltuk, a vihar nem csak a lemezt bontotta le, hanem az ácsszerkezet is több helyen megnyomódott.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...