Keresési eredmények

Találatok a "Vörösmarty Színház" kifejezésre: 314 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Az Alba Regia gálaműsora a színházban

2017. április 27., csütörtök 17:25

Székesfehérvár - Ahogyan arról korában már beszámoltunk: a szokásoktól eltérően az idén egy héttel később rendezik meg az Alba Regia Táncegyüttes világnapi gálaműsorát.

hozzászólás

Különleges vendégelőadások láthatók a Vörösmarty Színházban

2017. április 24., hétfő 15:10

Székesfehérvár - Három érdekes, különleges, szakmailag is elismert vendégelőadást láthat a közönség májusban a Vörösmarty Színházban, illetve a Pelikánban.

hozzászólás

Golyó a fülbe - vajon miért is?

2017. április 22., szombat 10:00

A csattanót persze nem árulhatom el. Meg aztán nem is akkora nagy durranás.

hozzászólás

A Vörösmarty Színház a könyvfesztiválon

2017. április 21., péntek 10:42

Az előző évhez hasonlóan a Vörösmarty Színház idén is képviselteti magát az Írók színházaként a Millenárison az április 20-án kezdődött és április 23-ig tartó Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, amelyet immár 24. alkalommal rendeznek meg.

hozzászólás

Ismét műtötték Cserhalmit, elmarad az Anzix

2017. április 13., csütörtök 14:50

Székesfehérvár - A Vörösmarty Színház közösségi oldalának csütörtöki közleménye szerint a teátrum színművésze, Cserhalmi György, az elmúlt időszakban súlyos térdműtéten esett át, de sajnos a beavatkozás után egy komoly gerincprobléma is felmerült, így orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek.

hozzászólás

Tóth Ildikó: Színészként minden lehet

2017. április 08., szombat 10:00

Karcsú, törékeny, visszafogott, finom jelenség. Legfeljebb ünnepi alkalmakra sminkeli magát, meg persze a színpadi szerepekhez. Sajnálja rá az időt. De nincs is szüksége festékre.

hozzászólás

Színházi gálával búcsúztak a diáknapoktól

2017. április 02., 19:05

Székesfehérvár - Befejeződtek a Fejér Megyei Diáknapok. Több mint ezer fiatal mutatkozott be a városban, a különböző helyszíneken.

hozzászólás

Ki olvas nyomtatott irodalmat?

2017. április 01., szombat 11:00

Vajon miféle furcsa helyekre lehet a lakásban elrejteni a családban „tiltott”, ettől még vonzóbbnak számító tudományos-fantasztikus könyveket? Erre is kaptunk tippeket Márton Lászlótól, aki szenvedélyes olvasóból lett író.

hozzászólás

Szikora Jánosnak a színház is az édesgyereke

2017. április 01., szombat 09:30

Ismét Szikora Jánost választotta a Vörösmarty Színház igazgatójává, és bízta meg újabb öt évre a székesfehérvári képviselő-testület. Sem a pályázati eljárás, sem a közgyűlés nem okozott különösebb izgalmakat, és ezt ő biztosan nem bánta. A döntés minden szinten egyhangú volt.

hozzászólás

Lúdas Matyi: Íme a legjobbak

2017. március 30., csütörtök 17:25

Székesfehérvár - Tizenegy iskola diákjai szerdán este bemutatták a Lúdas Matyit a Vörösmarty Színházban. Értékelték a különböző csoportok produkcióit is.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...