Kézilabda

2015.03.04. 18:30

A siófoki meccsre készül az FKC

Székesfehérvár - A fehérvári női kézilabdázók a szombati, siófoki derbire különleges, csapatépítő tréninggel készültek.

Horog László

Szombaton este, a déli parton sok minden kiderül. Az FKC négy vereség, majd két, szoros győzelem után látogat a Balaton fővárosába. A lányok a szakmai stáb tagjaival csapatépítő tréningen vettek részt Fehérváron, a Rejtélyek Házában, ahol logikai szabadulójátékban vettek részt. Rájuk zárult az ajtó, kezdetét vette a küldetés, amelynek teljesítéséhez hatékony csapatmunkára, együtt gondolkodásra, összpontosításra, jó megfigyelőképességre és találékonyságra is szükség volt.

Míg a lányok a szabadulással bíbelődtek, a klubhoz megérkezett a szövetség levele, amelyben jelzik, a fellebbviteli bizottság helybenhagyta a verseny albizottság határozatát, amely előzőleg elutasította a FKC óvását. A fehérváriak azért fordultak a szövetséghez, mert szerintük az érdi Kovács Anna jogosulatlanul szerepelt a két gárda bajnokiján. A Köfém SC elnöke, Balássi Imre elmondta, egyelőre nem foglalkoznak az elutasító határozattal, minden idegszálukkal a szombati derbire készülnek. Nyerniük kell a négy közé jutáshoz, tehát a nemzetközi szerepléshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!