Kézilabda

2015.11.23. 13:57

Az élre állt a Gárdony-Pázmánd NKSE

Gárdony – Az NB II-es női kézilabda bajnokság soros fordulójában sorsdöntő rangadót nyert a Gárdony-Pázmánd NKSE.

Ferencz Balázs

Gárdony-Pázmánd NKSE–Cegléd 31-14 (20-9)

Gárdony: Kiss, Magyar (kapusok) Becséri 3, Gyebrovszki 4, Flesser 7, Pádár 2, Köllő 2, Pintér 2, csere: Gabnai 2, Madár 3, Gránitz 1, Pesti 2, Sastyin 2, Szép 1, Czakó

Rangadónak indult a bajnokság élén viaskodó két együttes, a Gárdony-Pázmánd NKSE és a a tabellát hibátlanul vezető Cegléd csatája. Hamar kiderült, a tópartiak edzőmérkőzésen előzhetnek. A vendégek legjobb játékosuk nélkül érkeztek, s úgy tűnik a ceglédi hölgyek megérezték vezérük hiányát. A gárdonyiak eddig háromszor találkoztak a Cegléd csapatával, mindháromszor alulmaradtak, most viszont azonban alaposan visszavágtak a Németh Helga-Pánczél Barabás edzőpáros lányai. A trénerek kiválóan feltérképezték az ellenfelet, jó taktikát dolgoztak ki, amit a lányok hibátlanul hajtottak végre. Negyedóra után már nyolc góllal vezetett a Gárdony. Minden pályára lépő játékos hozzá tudott tenni a győzelemhez, eddig ritkaságszámba ment, hogy egy csapat 12 játékosa is gólt szerezzen. Igazi csapatmunka eredménye volt a tópartiak győzelme, aminek eredményeként megérdemelten vezeti a tabellát a Gárdony-Pázmánd NKSE csapata.

A Fehérvár KC II együttese a Gyömrőt 34-22-re verte, s ezzel a tabella második helyére lépett fel. A junior bajnokságban: Gárdony-Pázmánd NKSE–Cegléd 44-8 (20-7) Gárdony: Magyar (kapus) Czakó 11, Gránitz 5, Varga 5, Zs. Nagy 1, Szép 5, Kuczi 3 csere: Novák 8, Domak 1, Zölei 1, Takács 3, Bernáth 1 Pánczél Barabás együttese a második félidőben mindössze egy gólt kapott. A következő meccsektől függetlenül őszi bajnok a Gárdony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!